Vaasan ja Vöyrin yrittäjäyhdistykset ylsivät finaalipaikkoihin – vaasalaiset ehdolla myös vuoden koronateosta

Vaasan Yrittäjät ja Vörå Företagare ovat yltäneet finaaliin Vuoden paikallisyhdistys 2020 -kisassa, Suomen Yrittäjät tiedottaa. Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaita yrittäjäyhdistyksiä kolmessa eri kategoriassa. Finaaliin valitaan viisi parasta yhdistystä joka kategoriasta.

Vaasan Yrittäjät on ehdolla sarjassa yli 200 jäsentä ja Vörå Företagare sarjassa 100–199 jäsentä. Eri kokoluokkien kategorioissa arvioitavia asioita ovat muun muassa vaikuttaminen, jäsenten saama hyöty, viestintä ja järjestötoiminta.

Yksi peruste Vaasan Yrittäjien ehdokkuuteen on toiminnan osittainen siirtäminen onnistuneesti digitaalisille alustoille koronavuoden aikana.

Yhdistys kisaa myös Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten vuoden koronateon tittelistä.

Vaasan Yrittäjät on lokakuusta lähtien tehnyt yhteistyötä Vaasan sairaanhoitopiirin "koronanyrkin" kanssa siten, että yhdistys informoi yrittäjiä, joiden tiloissa on havaittu altistuksia. Kun tieto on saatettu perille, niin vasta sen jälkeen tieto ilmoitetaan Vaasan kaupungin kotisivuilla. Näin myös yrittäjät pystyvät mahdollisimman nopeasti tiedottamaan asianosaisia.

– Hienoa että Suomen Yrittäjät huomioi tekemämme työn ja pääsimme jälleen kerran ehdolle, sanoo Vaasan Yrittäjien puheenjohtaja Katja Rajala.

Vörå Företagare yhdistykselle finaalipaikka irtosi Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa tehdystä menestyksellisestä yhteistyöstä yrittäjyyskasvatuksen saralla sekä vuoden 2020 jäsenkehityksen ansiosta.

– Jo finaalipaikka tuntuu hienolta huomionosoitukselta. Meillä on yhdistyksessä positiivinen meininki, ja onhan viiden parhaan paikallisyhdistyksen joukkoon pääseminen mukava tunnustus meille kaikille aktiiveille, Vörå Företagare yhdistyksen puheenjohtaja Björn Helsing iloitsee.

Vuoden 2020 parhaat paikallisyhdistykset julkistetaan ja palkitaan Vaikuttajafoorumin suorassa verkkolähetyksessä 29. tammikuuta.

– On todella hienoa, että alueemme kaksi aktiivista yhdistystä ovat ehdolla. Pidämme porukalla peukut pystyssä, että yhdistykset saisivat pääpalkinnot, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien Hippi Hovi sanoo.

KommentoiLuetuimmat paikallisuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Luetuimmat urheilu
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Paikallisia