Kymmenillä vaihtuu työnantaja Vaasassa – Wärtsilä perustelee joustavuudella ja tehokkuudella

VAASA

Wärtsilä Energy siirtää tiettyjä kone- ja rakennussuunnittelun projektitoimintoja sekä projektien laadunvarmistuksen, apulaitteiden ja komponenttien ylläpidon ja muutoshallinnan toimintoja pitkäaikaiselle kumppanilleen Citecille.

Liikkeenluovutuksen seurauksena noin 40 työntekijää Vaasassa siirtyy vanhoina työntekijöinä Citec Oy Ab:lle lokakuusta alkaen.

– Wärtsilä ja Citec saavuttavat merkittävää synergiaetua kehittämällä tarvittavaa osaamista yhdessä. Tällä tavalla Wärtsilä lisää toimintansa joustavuutta ja tehokkuutta pitkällä aikavälillä, Wärtsilä Energyn johtaja Antti Kämi sanoo tiedotteessa.

Wärtsilä Energy kehittää teknologioita, joilla voi irtautua hiilen käytöstä.

Näitä ovat muun muassa sähköjärjestelmää tasapainottavat voimalaitokset, hybridiratkaisut sekä energian varastointi- ja optimointiteknologia. Wärtsilä Energy tarjoaa myös elinkaaripalveluita.

Citec saa siirrossa työntekijöitä projektisuunnitteluun ja apulaitteiden osaamiseen. Myös projektin laadunvarmistus on yhtiölle uusi osaamisalue.

– Päätavoitteemme on varmistaa sujuva integraatioprosessi ja jatkaa molempien yritysten kasvua mielenkiintoisella energia-alalla sekä syventää yhteistyötä entisestään Wärtsilän kanssa, kertoo Citecin liiketoimintajohtaja Nichlas Råtts.

Citec on kansainvälinen teknisen alan suunnittelu- ja informaationhallinnan konsulttiyritys, jonka pääkonttori on Vaasassa.

KommentoiSuosituimmat
  • Nyt
  • Päivä
  • ViikkoTyöpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
  • Uutiset
  • Urheilu