Kolme miestä sulloi väkivalloin naisen punaiseen pakettiautoon Pietarsaaressa – Poliisi saanut vihjeitä yleisöltä

PIETARSAARI

Poliisi on saanut useita yleisövihjeitä viime viikonloppuna Pietarsaaressa tapahtuneesta raiskausepäilystä. Tutkinta ei ole silti juurikaan edennyt.

– Ketään ei ole vielä otettu kiinni, eli siinä mielessä tutkinta polkee tällä hetkellä paikallaan, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ove Storvall Pohjanmaan poliisista.

Poliisilla ei ole tässä vaiheessa antaa tarkempia tuntomerkkejä epäillyistä.

Vuonna 1994 syntynyt nainen on ilmoittanut joutuneensa Pietarsaaren Vanhan Sataman suunnalla raiskausrikoksen kohteeksi aamuyöllä viime viikon lauantaina. Pohjanmaan poliisilaitos tutkii tapausta törkeänä raiskauksena.

Nainen oli kävellyt Pietarsaaren Vanhan Sataman suunnalla, jolloin hänet oli punaisella pakettiautolla liikkuneen kolmen miehen toimesta väkivalloin sullottu auton kuljetustilaan, jossa hän oli joutunut raiskausrikoksen kohteeksi. Nainen sai tapahtuman yhteydessä fyysisiä vammoja jotka eivät kuitenkaan olleet laadultaan sairaalassa oloa vaativia.

Poliisilla ei ole tällä hetkellä tietoa tekijöiden henkilöllisyydestä.

Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä muun muassa epäillyn kolmikon liikkeistä ja ajoneuvoista. Vihjeet voi lähettää osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fiLuetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi