Ovatko Arabian astiasi kadonneet? Poliisi tutkii laajaa omaisuusrikosten sarjaa Pohjanmaalla

Kolmea henkilöä epäillään laajasta omaisuusrikossarjasta Pohjanmaalla. Tutkinnan aikana on takavarikoitu paljon omaisuutta, jonka omistajia etsitään yhä.

Pohjanmaan poliisilla on valmistumassa esitutkinta omaisuusrikossarjasta, joka tapahtui syksyn aikana Maalahden, Korsnäsin, Närpiön ja Kristiinankaupungin alueella.

Tutkinnan aikana on takavarikoitu paljon omaisuutta, jonka omistajia etsitään. Poliisilla on takavarikossa muun muassa Arabian vanhoja astioita, postimerkkejä, kiikarit, vedenkeitin, leivänpaahdin, porakone, kompressori, erilaisia työkaluja, Playstation-pelikonsoli ja pelejä.

Poliisi on jo aiemmin pyytänyt alueiden asukkaita tarkistamaan omat kesämökit, vapaa-ajan asunnot, piharakennukset ja varastot siltä varalta, että niistä on varastettu omaisuutta. Pohjanmaan poliisi pyytää asukkaita tarkistamaan tilanteen vielä kerran, että kaikkien varastetuksi epäiltyjen tavaroiden omistajat löytyvät.

Mikäli asukkaat epäilevät joutuneensa omaisuusrikoksen uhriksi rikossarjan alueella, voi asiasta olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Omaisuusrikossarjasta on vangittu 15. marraskuuta 2020 kolme henkilöä.

Syytteet on nostettava 27. tammikuuta 2021 mennessä.

Kommentoi


Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat poliisiuutiset
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa