Seinäjokelaiset nappasivat mojovat totovoitot – porukkapeliin osallistuneiden kesken jaettiin yli puolen miljoonan euron potti

Arkistokuva: Tomi Kosonen

SEINÄJOKI

Suomeen osui lauantaina kaksi yli 560 000 euron voittoa Ruotsin Skellefteån Toto75-jackpotkierroksella. Onnekkaiden voittajien joukossa oli kaksi seinäjokelaista pelaajaa.

Veikkauksen tiedotteen mukaan nettipelaaja Seinäjoelta oli rakentanut kierrokselle 108 euron hajoituspelin ja jakanut sen seitsemän osuuden porukkapeliksi. Alavoittoineen peliin osui 567 228 euron täysosuma.

Tekijällä oli voittopelistä yksi osuus, jolla hän voitti 81 172 euroa. Muut porukkapelin saman suuruiset osuudet menivät toiselle nettipelaajalle Seinäjoelle sekä nettipelaajille Vantaalle, Kotkaan, Tampereelle, Nokialle ja Porvooseen.

Toinen suomalaisvoitoista meni helsinkiläiselle nettipelaajalle, joka oli pelannut kierrokselle 190,25 euron hajoituspelin. Hänen voittopottinsa oli alavoittoineen 566 030 euroa.

Lauantain voitot ovat Veikkauksen mukaan kuluvan vuoden kolmanneksi ja neljänneksi suurimmat totovoitot. Vuoden suurin totopotti osui tammikuussa helsinkiläismiehelle, joka voitti 1,9 miljoonaa euroa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje