Hannu Mäntymaa Wärtsilä Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Hannu Mäntymaa , 43, on nimitetty teknologiyhtiö Wärtsilä Finland Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1. syyskuuta alkaen.

Hän jatkaa samalla nykyisessä tehtävässään Performance Services -yksikön johtajana, jossa vastaa Wärtsilän Marine Power -liiketoiminnan sopimuksista maailmanlaajuisesti, kertoo yhtiö tiedotteessaan.

Mäntymaa tuli Wärtsilän palvelukseen vuonna 2002 kehitysinsinööriksi Vaasan tuotantolaitokseen.

Sen jälkeen hän on toiminut yhtiössä eri asiantuntija- ja johtotehtävissä, esimerkiksi teknologiajohtajana sekä Wärtsilän Kiinassa sijaitsevan yhteistyöyrityksen toimitusjohtajana.

Wärtsilä Finlandin nykyinen toimitusjohtaja Vesa Riihimäki on puolestaan siirtynyt uusiin tehtäviin Wärtsilän globaalista tuotannosta, tuotantolaitoksista ja hankinnasta vastaavaksi johtajaksi.

Samalla hänen vastuulleen siirtyi aikaisemmin Mäntymaan vastuulla ollut Smart Technology Hub -hanke. Vaasan Vaskiluotoon rakentuva tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantokeskus Smart Technology Hub on yksi Wärtsilän tämän hetken suurimmista investoinneista.

– Uusi teknologiakeskus on tarkoitus ottaa käyttöön ensi vuoden loppupuolella, joten edessämme on yksi hankkeen hektisimmistä vaiheista, kertoo Wärtsilä Finlandin tuleva toimitusjohtaja Hannu Mäntymaa tiedotteessa.

Hän kiittää, että Riihimäen osaaminen saadaan hankkeen käyttöön.

Sekä Mäntymaan että Riihimäen toimipaikkana on jatkossakin Vaasa.

KommentoiLuetuimmat talousuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa