Ilkka-Yhtymän liikevoitto painui reippaasti heinä-syyskuussa

HELSINKI

Mediayhtiö Ilkka-Yhtymän liikevoitto painui heinä-syyskuussa 406  000 euroon vuoden takaisesta 750  000 eurosta. Liikevaihto pysyi ennallaan 8,42 miljoonassa eurossa.

Yhtiön mukaan oikaistu oman toiminnan liikevoitto jäi kuitenkin 100  000 euroon. Liikevoittoon sisältyi 307  000 euron osuus osakkuusyhtiöiden tuloksesta. Alma Medialla on merkittävä vaikutus Ilkka-Yhtymän tulokseen.

–  Etsimme ja rakennamme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, palveluja ja mediaratkaisuja, jotka luovat menestystä asiakkaillemme. Taseasemamme on vahva, ja se mahdollistaa toimintamme kehittämisen ja investoinnit kasvuun, arvioi Ilkka-Yhtymän toimitusjohtaja Olli Pirhonen osavuosikatsauksessa.

Ilkka-Yhtymä julkaisee muun muassa Seinäjoella ilmestyvää Ilkkaa ja Vaasassa ilmestyvää Pohjalaista.

–  Syyskuun lopulla ilmoitimme suunnitelmista kahden maakuntalehtibrändimme yhdistämiseksi. Suunnitelmien toteutuminen tarkoittaisi, että jatkossa maakuntalehtiemme Ilkan ja Pohjalaisen tilaajat saisivat lehtensä ja digipalvelunsa uudistuvana kahden maakunnan yhteisenä lehtenä, Pirhonen kertoo.

Ilkka-Yhtymä on aloittanut yt-neuvottelut, joissa käsitellään rakenneuudistusta. Pirhosen mukaan seurauksena on mahdollisia henkilöstövaikutuksia.

KommentoiLuetuimmat talousuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa