Jurvalaisen yrityksen toimitusjohtaja valittiin vuoden perheyrittäjäksi – "Valtavan merkityksellinen asia"

Jurvalainen huonekalualan yrityksen toimitusjohtaja Annaleena Hakola on valittu Vuoden perheyrittäjäksi.

Hakola sai palkinnon perjantaina järjestetyssä EY Entrepreneur of the Year -finaalissa.

– Minulle henkilökohtaisesti tämä on valtavan merkityksellinen asia. Se, että olen tukijoukkojeni kanssa saanut viimeisen kuuden vuoden aikana kasvatettua pienestä perheyrityksestämme lähes 40 henkilöä työllistävän menestyneen designfirman on itsenikin mielestä aivan mahtava suoritus. Ja nyt se, että saa tunnustusta tekemästään valtavasta työstä, niin tuntuuhan se upealta, Hakola Huonekalujen toimitusjohtaja Annaleena Hakola kommentoi tiedotteessa.

Konsulttiyritys EY:n järjestämässä Entrepreneur of the Year -kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita. Voittajat valitsi laajasti suomalaista liiketoimintaosaamista edustava riippumaton tuomaristo, jota johtaa Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi.

– Hakolan tarina on hieno osoitus siitä, miten perinteikäs yritys pystyy uudistumaan ja nostamaan yrityksen uudelle kasvuvaihteelle. Samalla on kuitenkin pidetty kiinni yrityksen arvoista, kuten ekologisuudesta ja kotimaisuudesta, sanoo tuomariston puheenjohtaja Piia-Noora Kauppi.

KommentoiLuetuimmat talousuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
  • Uutiset
  • Urheilu