Loihde-konserni eli entinen Viria julkisti tytäryhtiöidensä uudet nimet

SEINÄJOKI

Loihde-konsernin eli entisen Virian kaikki tytäryhtiöt siirtyvät Loihde-alkuisiin nimiin. Uudet nimet otetaan käyttöön heti. Samalla Viria häipyy nimenä täysin historiaan.

Yritysten turvaratkaisuja kehittävät Viria Security on uudelta nimeltään Loihde Trust. Samaan kokonaisuuteen kuuluvat Loihde Trust Spellpoint eli entinen Spellpoint ja Loihde Trust Tansec eli entinen Tansec.

Myös digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen keskittyvät yritykset saavat uudet nimet. Talent Basesta tulee Loihde Advisory, Bitfactorista Loihde Factor ja Aureoliksesta Loihde Analytics.

Brändimuutos alkoi keväällä, jolloin Loihde-nimi tuli jo konsernin ja emoyhtiön käyttöön.

Loihde Oyj:n toimitusjohtajan Samu Konttisen mukaan yhden brändin alla toimimisella voidaan saavuttaa merkittäviä hyötyjä.

– Palveluvalikoimamme on toisiaan täydentävä, ja olemme jo tähän mennessä toteuttaneet useita asiakasprojekteja verkostomaisella toimintamallillamme, joten on luontevaa tuoda yritykset yhden brändin alle. Lisäksi yritystemme tunnettuutta ja asemaa markkinoilla on helpompi vahvistaa yhden kuin useamman brändin alla, Konttinen kertoo tiedotteessa.

Kukin tytäryhtiö jatkaa Konttisen mukaan itsenäisenä yrityksenä palvellen omia asiakkaitaan. Yhtiön mukaan nimenmuutoksella ei ole vaikutusta yritysten toimintaan tai henkilökuntaan nimenmuutoksella ei ole vaikutusta.

Kommentoi


Luetuimmat talousuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat talousuutiset
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
  • Uutiset
  • Urheilu