Lounea ja MTK-Etelä-Pohjanmaa yhteistyöhön valokuituyhteyksien parantamisessa

MTK-Etelä-Pohjanmaa ja Lounea Oy aloittavat yhteistyön valokuituverkkojen rakentamisessa Etelä-Pohjanmaalle. Tarkoituksena on parantaa valokuntaverkkojen saatavuutta Etelä-Pohjanmaalla kustannustehokkaasti ja kattavasti.

MTK:n tiedotteen mukaan Etelä-Pohjanmaa on valitettavasti ollut valokuituverkkojen saatavuudessa maakuntien keskinäisessä vertailussa selvästi viimeisenä.

– Erityisen huono tilanne valokuidun saatavuudessa on tällä hetkellä muun muassa Seinäjoen lähiympäristössä olevilla maaseutualueilla.

– Nyt aloitetun yhteistyön avulla toimintaedellytyksemme Etelä-Pohjanmaalla paranevat ja voimme tehokkaammin toteuttaa strategiamme mukaista valokuituverkkojemme ja muidenkin liiketoimintojemme aluelaajentumista, Lounean johtaja Harri Suokko sanoo tiedotteessa.

– Lounean valokuituliiketoiminta laajenee kasvustrategiamme mukaisesti yhä uusille toimialueille. Yksi uusista toimialueistamme on Etelä-Pohjanmaa, jossa olemme jo tämän syksyn aikana rekrytoineet useita henkilöitä ja myynti alueella on parhaillaan käynnissä, Suokko jatkaa.

MTK-Etelä-Pohjanmaan roolina on puolestaan toimiminen maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien etujärjestönä.Tehokkaiden valokuituyhteyksien saatavuus on elinehto maaseudun elinkeinojen harjoittajille.

– Meille on erittäin tärkeää, että koko Etelä-Pohjanmaan alueen yrityksillä ja asukkailla on käytössään hyvät ja luotettavat tietoliikenneyhteydet, toteaa MTK-Etelä-Pohjanmaan toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi.

Kommentoi


Luetuimmat talousuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat talousuutiset
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
  • Uutiset
  • Urheilu