Osa Nordean asiakkaista voi ainakin hetken tilata kotiovelleen jopa 15  000 euron edestä käteistä

HELSINKI

Osalla Nordean asiakkaista on ainakin hetken aikaa mahdollisuus tilata käteistä suoraan kotiovelleen. Nordea kertoo kokeilevansa Kainuussa ja Pohjois-Savossa uutta palvelua, jossa asiakkaat voivat tehdä käteistilauksen kotiinsa soittamalla Nordean 24/7-asiakaspalveluun tai asioimalla konttorissa.

–  Palvelulla halutaan täydentää nykyistä käteisverkostoa ja varmistaa käteisen saanti kaikille asiakkaillemme turvallisesti, henkilöasiakasliiketoiminnan varajohtaja Jani Eloranta kertoo tiedotteessa.

Kuopiossa, Iisalmessa, Lapinlahdella, Varkaudessa, Kajaanissa, Kuhmossa ja Suomussalmella toteutettava kokeilu kestää lokakuun loppuun asti. Rahat asiakkaan ovelle kuljettaa Posti. Rahaa voi tilata 200 eurosta aina 15  000 euroon asti, Nordeasta kerrotaan. Käteinen raha voidaan myös toimittaa postivakuutettuna lähetyksenä sovittuun Postin palveluverkoston noutopisteeseen. Noutopisteitä ovat postit tai asiamiespostit, mutta eivät pakettiautomaatit.

–  Kotiinkuljetuspalvelussa Posti soittaa ja sopii asiakkaan kanssa etukäteen kotiinkuljetuksen ajankohdan, Eloranta kertoo STT:lle.

Käteisen rahan kotitoimitusta on jo aiemmin kokeillut Aktia yhdessä Postin kanssa.

KommentoiLuetuimmat talousuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi