Somessa.comin toimitusjohtaja vaihtuu – yhtiön johtoon nousee kalasuklaasta tunnetun yhtiön vetäjä

Somessa.com Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu.

Somessa.com Oy Ab:n toimitusjohtaja Johanna Tidström jää pois omasta tahdostaan yhtiön palveluksesta 14.5.2021. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Mirja Palola. Palola on ollut aiemmin Somessa.com Oy Ab:n osakas ja hallituksen neuvonantaja.

– Somessa.comin liiketoiminta on erinomaisessa kasvussa. Voin hyvillä mielin luovuttaa yhtiön johtamisen Mirja Palolalle. Somessa.com Oy Ab:n toiminta jatkuu ennallaan ja tulevaisuuden näkymät ovat hyvät, toimitusjohtaja Johanna Tidström toteaa Ilkka-Yhtymän tiedotteessa.

Palolalla on pitkä kokemus liiketoiminnan johto- ja kehittämistehtävistä Citec Oy Ab:ssa ja Fixura Ab Oy:ssä. Tällä hetkellä hän toimii perustamansa yrityksen Taiga Chocolate Oy:n toimitusjohtajana. Taiga Chocolate on vaasalainen yritys, jonka suklaa on niittänyt maailmalla mainetta. Muutama vuosi sitten yhtiön kalasuklaa palkittiin Hongkongin luonnon- ja luomutuotteiden kansainvälisillä messuilla.

– Näiden kahden vuoden aikana olemme kehittäneet Somessa.comin liiketoimintaa yhteistyössä yhtiön johdon ja koko Somessa.comin henkilöstön kanssa. Vaikuttajien hyödyntäminen yrityksien ja brändien markkinoinnissa on vahvassa kasvussa. Haluamme kiittää Johannaa yhtiön ja asiakkaiden hyväksi tehdystä työstä, sanoo Jarno Puutio I-Mediat Oy:n liiketoimintajohtaja ja somessa.com Oy Ab:n hallituksen puheenjohtaja.

I-Mediat laajensi liiketoimintaansa helmikuussa 2019 vaikuttajamarkkinointiin hankkimalla osake-enemmistön vaikuttajamarkkinointitoimisto Somessa.com Oy Ab:sta. Maaliskuussa 2021 Somessa.com Oy Ab siirtyi kokonaisuudessaan I-Mediat Oy:n omistukseen.

KommentoiLuetuimmat talousuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat talousuutiset
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
  • Uutiset
  • Urheilu