Valtakunnallinen talotekniikkakonserni ostaa vaasalaisen yrityksen

VAASA

Talotekniikkakonserni QMG ostaa vaasalaisen Tammi Kiinteistötekniikka Oy:n.

Vuonna 2010 perustettu Tammi Kiinteistötekniikka työllistää 30 talotekniikan työntekijää. Henkilöstö jatkaa kaupan myötä konsernissa vanhoina työntekijöinä. Yrityksen vuotuinen liikevaihto on noin seitsemän miljoonaa euroa. Yritys tarjoaa LVI-, sähkö-, automaatio- ja jäähdytysjärjestelmien urakointa sekä talotekniikkapalveluita. Toiminta on keskittynyt Vaasan ympäristöön ja Pohjanmaalle. Yhtiön omistajat Juhani ja Arto Tammi jatkavat tehtävissään ja ryhtyvät QMG:n osakkaiksi.

QMG-yritysryhmään kuuluu kaksitoista tytäryritystä sekä alakonserni QMG Partnersiin kymmenen. Konsernissa työskentelee noin 900 henkilöä. Konsernilla on toimipaikkoja Suomessa 25.

QMG-konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 154 miljoonaa euroa. Konsernin Pohjois-suomen aluejohtaja Heikki Kiiskilä sanoo tiedotteessa, että konserni katselee Pohjanmaata bisneksen kasvulasit silmillään.

– Uskomme, että investoinnit rakentamiseen jatkuvat täällä, joten silmäilemme jatkossa erityisesti lakeuksien sähköurakoitsijoita, Kiiskilä vihjaa.

KommentoiLuetuimmat talousuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
  • Uutiset
  • Urheilu