Yhdistymiseen valmistautuva Hoivatilat paransi tulostaan

HELSINKI

Hoivatilat-kiinteistöyhtiön tammi-syyskuun liikevaihto nousi 16,9 miljoonaan euroon viime vuoden 12,5 miljoonasta eurosta. Heinä–syyskuun liikevaihto nousi 6,0 miljoonaan euroon 4,5 miljoonasta eurosta.

Yhtiö ei julkista erikseen heinä–syyskuun lukuja.

Maanantaina kerrottiin, että belgialainen kiinteistösijoitusyhtiö Aedifica on tehnyt ostotarjouksen Hoivatilat-yhtiöstä. Hoivatilat-yhtiön hallitus suosittelee tarjouksen hyväksymistä. Omistajille tarjotaan 14,75 euroa osakkeelta, mikä on 16 prosenttia enemmän kuin Hoivatilojen päätöskurssi perjantailta. Suurimmat osakkeenomistajat ovat jo hyväksyneet tarjouksen.

Hoivatilat-yhtiön hallitus uskoo, että yhdistymisellä ei olisi välittömiä olennaisia vaikutuksia Hoivatilojen toimintaan, varoihin, toimipaikkojen sijainteihin tai Hoivatilojen johdon ja työntekijöiden asemaan, tai sen asiakas- tai yhteistyösuhteisiin.

Hoivakiinteistöjen omistamiseen, rakennuttamiseen ja vuokraamiseen keskittyvä yhtiö on noussut pörssissä tänä vuonna yli 60 prosenttia. Sillä on noin 200 kiinteistöä ja kiinteistöhanketta Suomessa ja Ruotsissa.

Hoivatilat teki viime vuonna 17,2 miljoonan euron liikevaihdon ja noin 7,7 miljoonan operatiivisen tuloksen. Aedifica omistaa 2,3 miljardin edestä hoivakiinteistöjä Belgiassa, Saksassa, Hollannissa ja Britanniassa.

KommentoiLuetuimmat talousuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi