Yritysmarkkinat järjestetään Kurikassa – osallistujat joutuvat allekirjoittamaan salassapitosopimuksen

Yritysmarkkinat järjestetään 14. kerran lauantaina 30.10.2021 Kurikassa.

Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinat kokoaa yhteen yrityksen ostoa tai myyntiä suunnittelevat jo 14. kerran. Tapahtumassa on tarjolla eri alan yrityksiä muun muassa teollisuuden, kaupan ja palvelualoilta.

– Jo perinteiseksi muodostuneet Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinat järjestää tänä vuonna Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Ilmajoen kunta, Kauhajoen kaupunki ja Kurikan kaupunki. Yrityksen ostajat ja myyjät kohtaavat Kurikassa 30.10.2021 klo 10.00, tiedotteessa kerrotaan.

Ostajien ja myyjien lisäksi paikalla on asiantuntijoita ja rahoittajia. Kaikki neuvottelut ovat ehdottoman luottamuksellisia, jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan salassapitosopimusta.

Tämän vuoksi tarkempi tapahtumapaikka kerrotaan vain ilmoittautuneille ja jokainen osallistuja allekirjoittaa tapahtumaan saapuessaan salassapitosopimuksen.

Yritysmarkkinoiden konsepti laajenee nyt myös Keski-Pohjanmaalle samalla konseptilla. Tiivis yhteystyö Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan kesken mahdollistaa tapahtuman tuomisen myös Keski-Pohjanmaalle. Yritysmarkkinat järjestetään ensimmäistä kertaa Keski-Pohjanmaalla helmikuussa 2022.

Kommentoi


Luetuimmat talousuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa
  • Uutiset
  • Urheilu