KooKoon Bergerin keskisormen näyttö ratkaisi kiihkeän liigapelin Tapparalle – "Hermostuin ja kadun tekoani"

TAMPERE

KooKoon kohupuolustaja Martin Berger oli mukana hyvässä ja pahassa, kun Tappara kaatoi keskiviikkona vieraansa 3–2 jääkiekkoliigassa. Tappara jatkaa Liigassa toisena.

Berger teki toisessa erässä ensimmäisen maalinsa KooKoossa, mutta kolmannessa erässä hän sai nyrkkitappelussa Otto Rauhalaa vastaan 5+20 minuuttia väkivaltaisuudesta.

Pukusuojaan kävellessään Berger näytti yleisölle keskisormea ja sai siitä toisen 5+20 minuuttia epäurheilijamaisesta käytöksestä. Jäähyn aikana Alexander Ytterell teki Tapparan 3-2-maalin.

–  Katsomosta huudelttiin törkeitä kommentteja, henkilökohtaisuuksia. En avaa sen enempää sitä. Hermostuin ja kadun tekoani, Berger sanoi.

Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi ei nähnyt keskisormea, mutta oli tuohduksissa Bergein saatua "vain" kaksiminuuttisen keskialueen estämistilanteesta.

–  Polvitaklaus kiekotonta pelaajaa vastaan, onneksi (Patrik) Virta ehti vähän väistää. Ja myöhemmin poikittaista mailaa Rauhalan niskaan. Berger on mielenkiintoinen pelaaja, kuin keilapallo jäällä, Rautakorpi sanoi.

Hän ei hyväksynyt Bergerin selitystä keskisormen näytöstä.

–  Maksava yleisö saa huutaa mitä haluaa. Minullekin on huudeltu kaikenlaista. Se pitää vain kestää, Rautakorpi neuvoi.

KommentoiLuetuimmat ulkomaan uutiset
  • Päivä
  • Kuukausi
  • Viikko
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa


  • Uutiset
  • Urheilu