Ässät kerää pisteitä ja kasvattaa yhteishenkeä pitkällä vieraskeikalla

LAPPEENRANTA

Jääkiekkoliigan pudotuspelitaistelussa isoista pisteistä runkosarjan loppukirissä vääntävät SaiPa ja vajaan viikon vieraskiertueella oleva Ässät kamppailivat Lappeenrannassa ilman kapteeneitaan Elmeri Kaksosta ja Niklas Appelgrenia.

SaiPaa kipparoi uransa päättävä Ville Koho, viikonvaihteessa tien päällä olevassa porilaisjoukkueessa C-kirjainta kantoi Mikko Salmio.

–  Sama laulu kuin perjantaina. Ihan telineissä oltiin, menen vitutukseni kanssa kämpille ja hautaudun peiton alle, SaiPa-luotsi Tero Lehterä pauhasi vuolaasti kiroillen.

2–0-voiton ottaneelta Ässiltä on puuttunut esimerkiksi apukapteeni Tommi Taimi. Vierailijasta siipirikkoisuus ei kuitenkaan näkynyt. Kotijoukkue olisi tarvinnut ryhtiä kaukaloon, vaikka sitten kapteeninsa tuomana.

Ässät matkustaa vajaan viikon aikana keskiviikkoyöhön asti reilut 1  300 kilometriä. Joukkue pelasi perjantaina Mikkelissä, tiistaina edessä on Kuopio. Reissulla Ässät yöpyy neljällä eri paikkakunnalla.

–  Totta kai on tämä hengenkasvatusreissukin, korttirinki saa painaa ja muut ladata akkuja. Ainakin itselle yksi parhaimpia asioita tässä lajissa on se, että saa pelata, mutta myös viettää aikaa kaverien kanssa, Salmio tiivisti.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa