HIFK:n maalilaulu aiheuttaa yhä kylmiä väreitä toisen polven kiekkoilija Pärssiselle – nyt TPS-lupaus hiljensi Helsingin jäähallin

HELSINKI

Turun Palloseuran hyökkääjälupaus Juuso Pärssinen on nuorella urallaan kärsinyt paljon loukkaantumista, mutta jääkiekon Liigan perjantai-illan ottelussa hän antoi näytöt, joilla peliaikaa pitäisi herua jatkossakin.

Pärssinen lukeutui kaukalon parhaimmistoon, kun TPS kukisti HIFK:n 4–1. Viime viikolla 19 vuotta täyttänyt hyökkääjä syötti oivaltavasti Petteri Wirtasen 1–0-maalin ja Teemu Väyrysen tyhjiin iskemän loppuniitin.

–  Aikamoinen parannus KooKoo-peliin (0–5-tappio) verrattuna. Pelasimme ehjän 60-minuuttisen ja teimme paikoista maalit, Pärssinen summasi.

–  Pari passia ja kokonaisvaltaista peliä, joten ihan positiivinen ottelu, hyökkääjä ruoti suoritustaan.

Juuso Pärssisen isä Timo Pärssinen kiekkoili pitkällä urallaan muun muassa HIFK:ssa. Juuso oli tuolloin vielä alle kouluikäinen, mutta muistaa Helsingistä ainakin yhden asian.

–  HIFK:n maalilaulu tuo vielä kylmiä väreitä. Se on itselle ehkä lempimaalilaulu, jota pääsi laulamaan mukana, nuori Pärssinen jutteli.

Kauden kolmesta aiemmasta kohtaamisesta HIFK voitti jokaisen, mutta pudotuspelipaikkoja takaa-ajava TPS käänsi kelkan hyvään aikaan.

Flunssa-aalto, loukkaantumiset ja maajoukkuekiireet ovat verottaneet helsinkiläisten iskukykyä. Keskiviikkona HIFK taisteli varamiehisenä 6–2-vierasvoiton HPK:sta, mutta perjantai-iltana taso ei riittänyt.

–  Toinen erä oli akilleenkantapää. Vastustaja teki kiekonmenetyksestämme 2–0 ja toisesta kiekonmenetyksestämme 3–1, HIFK-luotsi Jarno Pikkarainen harmitteli.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat PohjanmaaUusimmat urheilu-uutiset