Honka-puolustaja Heikkilä äimisteli joukkueensa puolustuspeliä: "Ihan poikkeuksellista"

HELSINKI

Espoolaisen Hongan tasapelitehtailu miesten jalkapalloliigassa jatkui lauantaina, kun se pakotti HJK:n 1–1-pistejakoon. Espoolaisten kymmenestä kamppailusta peräti seitsemän on päättynyt tasan. HJK:lla oli saumat voittoon, mutta niin oli vieraillakin.

–  Molemmilla oli paikat tehdä 2–1:een. Pienestä kiinni, että me emme tehneet, HJK:n hyökkääjä Tim Väyrynen kuvasi.

HJK hallitsi taiston alkua, mutta avausosuman viimeisteli Hongan Jean Marie Dongou HJK-maalivahti Antonio Regueron sorruttua harhasyöttöön.

Reguero ylsi myös pelastuksiin. Dongoun pyssyn seitsemästä metristä 83. minuutilla hän torjui kulmaksi. Avausjakson päätöshetkillä Reguero ilmeisesti sijoittui taas niin hyvin, että Demba Savage laukoi yli maalin.

HJK:n yhteispeli sujui vieraita vaisummin, vaikka Miro Tenhon puskeman tasoituksen lisäksi paikkoja piisasikin. Hongan uhrautuva puolustus ja maalivahti Timothy Murray kuitenkin varmistivat, että espoolaiset jatkavat sarjassa ainoana ilman tappiota. Honka on myös päästänyt vähiten maaleja (5).

–  Sehän on ihan super-statistiikkaa. Ihan poikkeuksellista. Voi olla tyytyväinen, mutta sen pitää jatkua, Hongan Tapio Heikkilä kiteytti joukkueen puolustuspeliä.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa