Jalkapallon ykkösessä varotoimia koronan vuoksi: VPS ei pelaa keskiviikkona

Jalkapallon miesten ykkösessä ei pelata otteluita keskiviikkona 28. lokakuuta. Vaasan Palloseuran piti silloin kohdata kotkalainen KTP kauden viimeisessä kotiottelussaan.

Palloliitto kertoo verkkosivuillaan, että liitto ja Ykkösen seurat pitivät palaverin sunnuntai-iltana, ja koronavarotoimina päätettiin siirtää kaksi keskiviikolle merkittyä ottelua, AC Oulu–MP sekä VPS–KTP.

Tämän hetken tiedon mukaan lauantaille 31. lokakuuta suunnitellut ottelut pelataan normaalisti aikataulun mukaan. VPS:n on silloin määrä pelata Mikkelissä MP:tä vastaan.

Keskiviikkona pelattavaksi suunnitelluista otteluista sekä FF Jaron ja KTP:n välisestä rästiottelusta Palloliitto tiedottaa myöhemmin, kun koronatestitulokset ovat selvillä. Otteluiden kohtalo selviää viimeistään keskiviikkona, jolloin Palloliitto ja seurat kokoontuvat seuraavaan palaveriin. Jaron ja KTP:n oli määrä kohdata viime lauantaina.

Myös Veikkausliigaseurat ovat koolla keskiviikkona pohtimassa liigan päättämistä runkosarjaan. Veikkausliigan päätöskierros on toistaiseksi siirretty koronatartuntojen ja -altistusten vuoksi pelattavaksi 4. marraskuuta.

Kommentoi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • KuukausiTyöpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa