Jesse Öst jatkaa SJK:ssa kauden 2022 loppuun

SEINÄJOKI

Jalkapalloliigassa pelaavaa SJK:ta kaudesta 2018 lähtien edustanut Jesse Öst , on solminut seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen, joka pitää pietarsaarelaislähtöisen maalivahdin Seinäjoella kauden 2022 loppuun.

Urallaan SJK:n lisäksi vain Pietarsaaren Jaroa ja Ruotsin Degerfors IF:a edustanut, 30-vuotias ja 194-senttinen maalivahti iloitsee jatkosopimuksesta.

– Olen todella iloinen että jatkan SJK:ssa. Olen ollut täällä kolme vuotta, ja SJK on itselleni nykyään perhettä. Olen siis viihtynyt todella hyvin ja SJK:ssa jatkaminen oli ykkösvaihtoehto minulle. Jatkan ilomielin tätä projektia mitä meillä on nyt menossa ja minulla on hyvät fiilikset tulevaisuudesta, Öst tuumii SJK:n tiedotteessa.

Öst on pelannut SJK:ssa kolmen kauden aikana 42 Veikkausliigan ottelua sekä seitsemän Suomen Cupin ottelua. Päättyneellä kaudella pelejä kertyi 14.

Östin lisäksi SJK:lla on ennestään voimassa olevat pelaajasopimus kaudesta 2021 Walter Viitalan kanssa, joten maalivahtiosaston voi sanoa hyvällä syyllä olevan Veikkausliigan parhaimmistoa.

SJK:n joukkue on parhaillaan vuosilomalla ja palaa harjoituksiin joulukuussa.

Kommentoi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa