Kallioinen mitalitaistelussa skeetissä

TOKIO

Ampuja Eetu Kallioinen on selviytynyt olympiafinaaliin miesten skeetissä. Kallioinen oli peruskilpailussa kolmas, kun kuusi parasta eteni loppukilpailuun.

Kallioinen rikkoi 123 kiekkoa 125:stä. Yksi ohilaukaus lisää olisi tiennyt uusintaan joutumista finaalipaikasta.

Lari Pesonen jäi peruskilpailussa 28:nneksi rikottuaan 114 kiekkoa.

Finaali kisataan Tokiossa alkaen kello 9.50 Suomen aikaa.

Koljonen jyräsi vakuuttavaan voittoon

Suomen aikaa varhain maanantaiaamuna tositoimissa oli myös sulkapalloilija Kalle Koljonen. Hän aloitti urakkansa Tokion olympialaisissa voittamalla Itävallan Luka Wraberin.

Keskiviikkona Koljonen kohtaa maailmanlistalla toisena olevan Viktor Axelsenin. Vain voittaja etenee kolmen pelaajan lohkosta jatkoon.

Suomella on ollut aina vähintään yksi sulkapalloilija olympialaisissa siitä lähtien, kun laji tuli viralliseen kisaohjelmaan 1992.

–  Toivottavasti jatkan perinnettä vielä seuraavissakin olympialaisissa, Koljonen visioi.

Purjehtijat vesillä, Hulkko altaassa

Kaarle Tapper jatkaa maanantaina urakkaansa purjehduksen Laser-luokassa, Tuula Tenkanen Laser radialissa ja Tuuli Petäjä-Sirén RS:X-purjelautailussa.

Purjehduksen toinen kilpailupäivä alkoi Enoshimassa kello 6.05.

Uinnissa Ida Hulkko kilpaili 100 metrin rintauinnin välierissä. Hulkko oli välierissä 12:s ajalla 1.07,02 ja viimeinen finaalipaikka jäi 43 sekunnin sadasosan päähän.Sunnuntaina Hulkko ui alkuerissä ajan 1.06,19 parantaen omissa nimissään ollutta Suomen ennätystä. Hulkko oli alkuerien seitsemäs. Matkan finaali on tiistaina.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa