Loukkaantumisista kärsivälle Karhu Basketille uusi vahvistus

Kaksi edellistä koripallon Suomen mestaruutta voittanut Kauhajoen Karhu Basket on solminut loppukauden pelaajasopimuksen Anthony Hilliardin kanssa. 34-vuotias, 193-senttinen ja 90-kiloinen Hilliard saapuu Suomeen tänään tiistaina.

Hilliardilla on runsaasti konemusta eri Euroopan sarjoista. Suomessa hän on pelannut kaudella 2014–2015, kun hän edusti Loimaan Bisonsia.

Suomen vierailun jälkeen Hilliard on pelannut Tsmoki-Minskissä pari kautta VTB-liigaa Enisey Krasnoyarskin joukkueessa ja kaudella 2018–2019 Ranskan pääsarjaa Le Portel joukkueessa. Kaudella 2019–2020 pelejä tuli vain yksitoista Portugalissa SL Benfica rivistössä.

– Anthony on todella kokenut ammattimies, joka ymmärsi heti millaiseen tilanteeseen hän on tulossa ja mitä häneltä odotetaan. Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy tarvittaessa auttamaan useammalla pelipaikalla, Karhu Basketin päävalmentaja Janne Koskimies kommentoi seuran tiedotteessa.

Hilliardin pelilupaa on haettu Suomeen, mutta se tuskin tulee ennen keskiviikon Korisliigan ottelua Karhu Basket-Helsinki Seagulls. Kauhajokelaisilla on tällä hetkellä loukkaantumissuma, ja seuran tiedotteen mukaan keskiviikon otteluun se saanee vain kuusi tai seitsemän pelaajaa.

Kommentoi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa