Lukko jälleen voittovauhdissa – TPS sinnitteli kaksi erää

TURKU

Rauman Lukon pisteputki venyi jo kahdentoista ottelun mittaiseksi miesten jääkiekkoliigassa, kun raumalaiset hakivat vierasvoiton Turun Palloseurasta. Lukko vei tiukan ja kovavauhtisen ottelun luvuin 3–0. Joukkueet kohtasivat jo viidennen kerran tällä kaudella, ja kaikki ottelut ovat päättyneet Lukon voittoon.

Lukon päävalmentaja Pekka Virta totesi, että TPS:n viimeaikaiset hyvät otteet tekivät ottelun lähtökohdan mielenkiintoiseksi.

–  Tiesimme TPS:n tulevan kovalla karvauksella otteluun, mutta pystyimme tarkalla pelillä pitämään kotijoukkueen kurissa, Virta sanoi.

TPS sinnitteli Lukon vauhdissa kaksi erää, mutta päätöserässä Sebastian Revon ja Ponthus Westerholmin maalit vajaan minuutin välein ratkaisivat voiton raumalaisille.

Pudotuspelipaikkaa kiivaasti tavoittelevan TPS:n pistepussi ei kovasta yrityksestä huolimatta kasvanut. Keskiviikkona kovan taklauksen kohteeksi joutunut TPS:n maalitykki Lauri Pajuniemi oli poissa kokoonpanosta, mutta palannee kaukaloon jo lauantaina.

–  Pystyimme hyvään peliin kovaa vastustajaa vastaan, mutta maalipaikkoja emme vaan pystyneet luomaan, harmitteli TPS-luotsi Marko Virtanen.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat PohjanmaaUusimmat urheilu-uutiset