Vucevicin tripla-tupla joudutti Chicagon voittoon – "Emme todellakaan voi kontrolloida kohtaloamme"

CHICAGO, HELSINKI

Chicago Bulls jatkoi pakkovoittojen napsimista koripallon NBA:ssa ja kukisti lauantain vastaisena yönä Boston Celticsin lukemin 121–99. Chicago on itälohkossa sijalla 11 ja kolmen voiton päässä paikasta pudotuspelikarsintaan. Edellä oleva Washington Wizards voi myös kasvattaa voittosaldoaan.

–  Kaikella realismilla, emme todellakaan voi kontrolloida kohtaloamme. Se mitä meidän täytyy tehdä, on kontrolloida niitä asioita, joita voimme kontrolloida. Mitä enemmän voimme voittaa ja kilpailla mukana niin sitä parempi, Chicagon päävalmentaja Billy Donovan sanoi Chicago Sun-Timesille.

Chicagolla ja Washingtonilla on molemmilla jäljellä viisi runkosarjaottelua, joten takaa-ajajan tehtävä on lähes mahdoton.

–  Pelaamme todella hyvin ja olemme todella kilpailevia. Tiedämme, että selkämme ovat seinää vasten juuri nyt. Pelasimme sen mukaisesti. Olisimme tietysti mielellämme erilaisessa asemassa, mutta olemme asettaneet itsemme tähän asemaan, 25 pistettä pussittanut Zach LaVine tuumi ESPN:n verkkosivuilla.

LaVinen lisäksi myös Coby White pussitti 25 pistettä, mutta Nikola Vucevic kerrytti tripla-tuplaan oikeuttavat tilastot. Hän heitti 18 pistettä, voitti 14 levypalloa ja antoi kymmenen koriin johtanutta syöttöä. Tripla-tupla oli hänelle NBA-uran neljäs.

Suomalaispelaaja Lauri Markkanen pelasi vain 14.13 minuuttia ja heitti kahdeksan pistettä. Hän upotti vain yhden viidestä pelitilanneheitostaan, kun kolmonen putosi kerran korisukkaan. Loput pisteensä hän nakutti vapaaheittoviivalta, jolta hän osui 100-prosenttisesti. Markkanen otti lisäksi kaksi levypalloa.

Chicago kohtaa seuraavaksi Detroit Pistonsin, joka isännöi Chicagoa maanantain vastaisena yönä.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa