Mika Forss ohjasti Antonio Tabacin suurvoittoon Bodenin lauantairaveissa

BODEN

Antonio Tabac ja se ohjastaja Mika Forss olivat juhlitut sankarit Bodenin lauantairavien myöhäisillassa. Jörgen Westholmin valmentama Antonio Tabac valloitti Norrbottens Stora Prisin ja vei 500 000 kruunun ykkösen ajalla 11,1a/2140m.

Forss yritti keulaan heti lähtökiihdytyksessä, mutta Stoletheshow ehti edelle. Forss oli tarkkana ja nousi oitis johtohevosen rinnalle. Antonio Tabac eteni keulaan ensimmäisellä takasuoralla.

Forssilla oli loistava taktiikka. Hän piti matkavauhdin tasaisen reippaana, mikä teki takana juosseiden menestymisen hankalaksi. Antonio Tabac kesti kovan vauhdin ja voitti lopulta varmasti. Voittotulos 11,1 on uusi Bodenin rataennätys. Petri Salmelan Makethemark taivalsi johtohevosen rinnalle ja tsemppasi kakkoseksi.

Timo Nurmoksen valmentama Vaduz Wise As oli 75-pelin avauskohteen suursuosikki. Jorma Kontio karautti oriin puolimatkassa keulaan. Voitto tuli ylivoimaisesti ajalla 14,0/2140m. Salmelan Dwight Sisu kiri kakkoseksi ja Mika Haapakankaan Redhot Tap Dancer kolmanneksi.

Forss voitti myös kolmivuotislähdön. Hän ajoi Salmelan Ladybug Laran keulaan. Valjakko piti ykköseksi. Salmelan toinen hevonen Thank The Maker kurkotti kolmanneksi.

Kommentoi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • KuukausiTyöpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa