MTV Urheilu: Liiga on valmis pelaamaan kauden loppuun myös tyhjille katsomoille

HELSINKI

Jääkiekon Liiga aikoo pelata kauden loppuun, vaikka ottelut jouduttaisiin pelaamaan ilman yleisöä. Kautta ei myöskään aiota keskeyttää. Asiasta kertoo MTV Urheilu.

–  Pelaamme täysillä ohjelman mukaan, on yleisöä tai ei. Kauden keskeyttäminen olisi huonoin ja kallein vaihtoehto. Haluamme pelata kauden loppuun ja tarjota yleisölle mielihyvää ankeina aikoina, Liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen vahvisti MTV Urheilulle.

Liigaa on pelattu joulukuun puolivälistä saakka ilman yleisöä. Maanantaina Liiga siirsi 21 ottelua tuonnemmaksi.

Liigan johto painotti aiemmin, että otteluiden pelaaminen ilman yleisöä ei ole sarjalle realistista, mutta pitkittyneet rajoitustoimet ovat saaneet mielen muuttumaan. Hiltusen mukaan kauden jatkaminen on tärkeää erityisesti seurojen yhteistyösopimusten säilyttämisen takia.

–  Jos lopettaisimme kauden, seuroja menisi varmasti konkurssiin. Nytkin se on hyvin mahdollista. Sitten kaikki on kiinni paikallisista yrityksistä, omistajista tai mesenaateista, että haluavatko he säilyttää liigakiekon, Hiltunen arvioi MTV Urheilulle.

Hiltunen kertoi MTV:lle myös, että Liiga on pyrkinyt vaikuttamaan viranomaisiin ja poliitikkoihin, jotta yleisörajoituksia voitaisiin höllentää.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa