Murilo jatkaa SJK:ssa ensi kaudella

Murilo jatkaa SJK:n riveissä. ARKISTOKUVA: HEIKKI HAKANEN
  • Ilkka-Pohjalainen

SEINÄJOKI

Murilo

– Olen erittäin iloinen siitä, että jatkan täällä myös ensi vuonna. Olen ylpeä siitä, miten pelasimme loppukaudesta, vaikka emme saavuttaneet tavoitettamme, mutta olen täysin varma siitä, että kausi 2021 tulee olemaan meille paljon parempi, Murilo sanoo SJK:n tiedotteessa.

Kymmenen ottelua pelannut ja kertaalleen maalinteossa päättyneellä kaudella onnistunut Murilo, siirtyi SJK:n riveihin Espanjan neljännen sarjatason Ourense CF:sta vapaalla siirrolla kesän siirtoikkunassa. 24-vuotias laitapuolustaja Murilo vakuutti SJK:n valmennusjohdon syyskauden näytöillään.

– Sen jälkeen kun Murilo siirtyi meille Ourensesta, hän oli yksi meidän kauden toisen puoliskon avainpelaajista. On erittäin positiivinen asia, että hän jatkaa täällä myös ensi kaudella, kommentoi SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

– Murilo oli nappihankinta. Hän oli juuri sitä mitä tarvitsimme laitapelaamiseen. Tarvitsimme aggressiivisuutta, halua mennä eteenpäin sekä kykyä kamppailla ja puolustaa. Hän vastasi oikeastaan kaikkiin odotuksiin. Ja uskon, että hänellä on vieläkin enempään potentiaalia sekä mahdollisuuksia kehittyä. Hän on nuori pelaaja vielä ja voi mennä tästä vielä eteenpäinkin. Uskon, että hänestä on meille vielä paljon iloa, kommentoi SJK:n päävalmentaja Jan i Honkavaara Murilon jatkoa.

Koko vasenta laitaa eri rooleissa pelaamaan pystyvä Murilo Henrique de Araujo Santos, on syntynyt Linharesissa, Brasiliassa, mutta on myös portugalilaisen pääsarjaseura Rio Ave FC:n akatemian kasvatti. 180-senttinen Murilo, on pelannut urallaan kotimaassaan Brasiliassa, Portugalissa ja Espanjassa. Viime kaudella Murilo onnistui SJK:n paidassa maalinteossa FC Interiä vastaan pelatussa vierasottelussa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli