Olympiastadionin avajaiskonsertti lykkääntyy

HELSINKI

Olympiastadionin avajaiskonsertille kartoitetaan uutta ajankohtaa. Stadionation-konsertti oli tarkoitus järjestää 7. elokuuta, mutta stadionin johto ja tapahtumajärjestäjä Nelonen Media kaavailevat nyt Helsingin kaupungin ja viranomaisten kanssa tapahtumalle sopivampaa hetkeä.

Olympiastadionin yli 300 miljoonan euron perusparannusta on rakennettu vuodesta 2016. Työ valmistuu keskikesällä, ja stadionia avataan yleisölle ja tapahtumille "avajaisviikoilla" elo-syyskuussa.

–  Avajaisviikot ovat kokonaisuudessaan stadionin uuden aikakauden startti, stadionin markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju korosti STT:lle.

–  Haluamme avata stadionin siten, että tarjoamme vierailijoille maksuttoman mahdollisuuden tutustua siihen.

Loppukesän avajaisviikkoina järjestetään vierailijapäiviä koronapandemian varalta annettujen viranomaisohjeiden ja mahdollisten kokoontumisrajoitusten ehdoilla. Kenttäalue avataan syyskuussa ja vieraat päästetään myös liikkumaan alueella.

Stadionin torniin pääsee avajaisviikoilla entiseen tapaan pääsymaksua vastaan. Myös Urheilumuseo avataan yleisölle.

Olympiastadion tiedottaa myöhemmin avausviikkojen tarkemmasta sisällöstä ja aikatauluista.

–  Stadionationin osalta selvitämme erilaisia vaihtoehtoja ja aikatauluja. Tiedotamme ajankohdasta tarkemmin heti, kun se on mahdollista, Paju ilmoitti.

Avajaiskonsertin siirtymisestä uutisoi aiemmin Helsingin Sanomat.

Kommentoi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa