Patrick Kaukovalta voitti yllätyskaksikon tennisfinaalin

HELSINKI

Tenniksen yllätysmestari Patrick Kaukovalta oli iloinen ja helpottunut, kun hän onnistui voittamaan Santtu Leskisen 6–4, 6–2 ulkokenttien SM-kisoissa Helsingin Talissa. Mestaruus oli kahdeksanneksi sijoitetun Kaukovallan ensimmäinen kaksinpelissä.

–  Ihan uskomattomat fiilikset. En ole pysynyt edes laskuissa mukana, kuinka monta hopeaa minulla on junioreissa ja aikuisissa. Lähti aika iso taakka pois selästä, Kaukovalta kommentoi mestaruuttaan Tennisliiton nettisivuilla.

–  Tänään huomasi, että niin minulla kuin vastustajallani oli monta ottelua takana ja pitkien pallojen jälkeen jaloissa tuntui. Mielestäni kuitenkin syötimme hyvin ja itse palautin lopulta paremmin.

Kotikentällään pelannut Kaukovalta voitti välierissä Patrik Niklas-Salmisen ja Leskinen Roni Hietarannan. Finalistit kohtasivat toisensa ensi kertaa.

Leskinen nautti turnauksesta

Leskinen yllättyi finaalipaikasta, eikä surrut tappiota.

–  Ihan hyvä ottelu ja turnauksena todella onnistunut. En osannut odottaa näin hyvää tulosta. Kokonaisuutena tuntuu hyvältä, Leskinen kertoi.

–  Olen läpi viikon vain nauttinut pelaamisesta ja ollut kiitollinen tästä mahdollisuudesta pelata SM-kilpailuissa hyvissä puitteissa ja kelissä.

Turnauksen mahtiyllättäjä muistutti vielä lajitovereita hyvästä tyylistä.

–  Muistakaa nauttia lajistamme ja pelaamisesta sekä aina osoittaa kunnioitusta toisia kohtaan niin kentällä kuin sen ulkopuolella, Leskinen kehotti.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa