Rosen huippuluokan avauspäivä ja toisen kierroksen ryhtiliike suojasivat johtoasemaa Masters-turnauksessa

AUGUSTA, HELSINKI

Englantilaisgolffari Justin Rose johtaa Yhdysvaltain Augustassa pelattavaa Masters-turnausta kahden kierroksen jälkeen. Toinen kierros päättyi lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Vaikean alun jälkeen Rose käytti toiseen kierrokseen parin mukaiset 72 lyöntiä. Englantilaisen toinen kierros uhkasi mennä pilalle, kun hän löi kierroksen alkupuolella neljä bogeytä. Rei'illä 13, 14 ja 16 lyödyt birdiet viilasivat tulosta nätimmäksi.

Kilpailun johtoasemaa suojasi avauspäivän huipputulos seitsemän alle parin. Rose selvitti ensimmäisen kierroksen vain 65 lyönnillä.

–  Lopulta tämänpäiväinen oli selvästi hyvä tulos. Ollakseni rehellinen, tunsin oloni mukavaksi ja luottavaiseksi koko päivän, Rose tuumi uutistoimisto AFP:lle ja nosti esiin kierroksen loppupuolella tehdyt birdiet.

Rose johtaa toisen kierroksen jälkeen yhdellä lyönnillä Yhdysvaltojen Brian Harmania ja Will Zalatorisia.

–  Tämä oli vain klassinen päivä Augustassa. Kun olet jalan tai kahden päässä siitä, missä voisit olla, tietää se ongelmia. Mutta johdan edelleen ja niinpä nautin siitä ja jatkan eteenpäin, Rose mietiskeli.

Masters on ensimmäinen kauden neljästä miesten arvoturnauksesta. Kilpailussa ei ole mukana suomalaisia. Kolmas kierros alkaa tänään iltapäivällä Suomen aikaa.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa