Royalsin linja ja valmennus vahvistuvat

VAASA

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaava Wasa Royals vahvistuu kahdella palaavalla henkilöllä. Muutama vuosi sitten päävalmentajana Royalsin Vaahteramaljaan vienyt John Booker liittyy hyökkäyksen koordinaattoriksi ja Carlos Carraso nähdään viimevuotiseen tapaan linjassa.

– John on mielestäni yksi Euroopan parhaista valmentajista ja henkilönä aivan fantastinen, enkä peittele yhtään tyytyväisyyttäni, GM Seppo Evwaraye iloitsee Royalsin tiedotteessa.

Booker valmensi alkuvuoden Puolassa, mutta koronarajoitukset ovat laittaneet paikallisen kauden täysin uusiksi. On mahdollista, että Puolassa pelataan jonkinlainen kausi, mutta mahdolliset pelit pelataan vasta myöhään syksyllä.

Näin ollen lämmöllä edellistä visiittiään Vaasaan muisteleva Booker pystyy olemaan mukana kuninkaallisissa koko tulevan kauden.

Tuleva kausi on poikkeuksellinen, sillä pelejä pelataan vain viisi kappaletta. Pelejä tulee siis korkeintaan seitsemän, mikäli joukkue selviää Vaahteramaljaan saakka.

Linjamies Carrasco tunnetaan hyvänä joukkuepelaajana.

– Sanoisin, että hän on Euroopan paras kahteen suuntaan pelaava linjamies. Hän on sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä aivan erinomainen, Evwaraye kehuu.

Kommentoi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa