Ranska tasoitti pelin Portugalia vastaan avausjakson lisäajalla – Huuhkajien unelma yhä kaukana

HELSINKI

Ranska nousi tasoihin Portugalia vastaan Karim Benzeman rangaistuspotkulla jalkapallon EM-lopputurnauksen lohko F:n päätöskierroksen pelissä. Maali tuli avauspuoliajan lisäajalla. Cristiano Ronaldo oli vienyt Portugalin johtoon rangaistuspotkulla ottelun 31. minuutilla.

Suomen jatkopaikka neljännesvälieriin vaatii Ranskan vähintään neljän maalin voittoa Portugalista. Myös lohkon toinen ottelu on Suomen kannalta huonossa tilanteessa, sillä Unkari johtaa Saksaa tauolla 1–0 Adam Szalain 11. minuutin maalilla. Saksa–Unkari-ottelusta kelpaisi Saksan voitto, tasapeli tai Unkarin vähintään neljän maalin voitto.

Aiemmin illalla E-lohkon päätöspelit sujuivat Suomen toiveiden mukaan, kun Ruotsi voitti Puolan 3–2 ja Espanja murskasi Slovakian 5–0.

Ruotsi voitti lohkon ja myös lohkokakkonen Espanja eteni neljännesvälieriin. Kolmanneksi jäänyt Slovakia karsiutui jatkopeleistä, sillä vaikka sillä on Suomen tavoin kolme pistettä, on Slovakian maaliero Suomea heikompi eli se jää lohkokolmosten vertailussa Suomen taakse.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa