Strand Palloliiton hallitukseen

HELSINKI

Suomen Palloliiton seuraparlamentti valitsi perjantaina syyskokouksessaan uuden hallituksen. Valittujen joukossa on Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Joakim Strand.

– Suhtaudun erittäin nöyrästi ja motivoituneena tähän valintaan ja tehtävään. Palloliiton toiminnan keskiössä tulee olla entistäkin elinvoimaisimpien seurojen perustyö ja sen monipuolinen mahdollistaminen. Tästä sekä pelaajien kasvu urheilijoina että Palloliiton aseman vahvistaminen Suomen suurimpana ja vaikuttavimpana lajiliittona lähtee, Strand kommentoi tiedotteessaan

– Pidän erittäin tärkeänä, että myös futsalia, aivan kuten jalkapalloa naisten ja tyttöjen lajina edistetään aktiivisesti koko organisaation voimin. Kiinnostavuuden ja brändien vahvistumisen näkökulmasta tulee myös huomioida erotuomarien tärkeä työ sekä E-jalkapallo, sanoo Strand, joka itse on aikoinaan pelannut jalkapalloa Vasa IFK:ssa ykkösdivisioona tasolla.

Muut hallitukseen valitut olivat Mariet Louhento (Espoo), Kaarlo Kankkunen (Helsinki), Ari Murtonen (Turku), Tom Nevanpää (Jyväskylä) ja Juha Luusua (Espoo).

Kommentoi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa