Valmentaja pettynyt Vilppaan voiton jälkeen –  "Menimme vastustajan hölkkävauhtiin"

SALO

Miesten Korisliigaa johtava Salon Vilpas venytti peräkkäisten voittojensa sarjan kymmeneen, kun se kukisti kotipelissään KTP-Basketin 97–76.

Vilpas nykäisi heti alkuun 15–0-kirin, jonka turvin se johti peliä loppuun asti. KTP pääsi parhaimmillaan toisella jaksolla neljän pisteen päähän.

Reilusta voitosta huolimatta Vilppaan valmentaja Ville Tuominen oli pettynyt.

–  Olen pitkästä aikaa pettynyt peliimme. Meiltä ei löytynyt tappajanvaistoa, vaan menimme vastustajan hyvin passiiviseen peliin ja hölkkävauhtiin, Tuominen kritisoi.

Tobin Carberry heitti Vilppaalle 17 pistettä ja Tim Coleman sekä Jeremiah Wood 16. KTP:stä Cullen Russo teki 19 ja Joonas Lehtoranta 18 pistettä.

Katajalle vuoden ensimmäinen vierasvoitto

Edellisen kerran joulukuussa vieraspelinsä voittanut Joensuun Kataja katkaisi seitsemän vieraspelin tappiojaksonsa, kun se haki Tampereen Pyrinnöstä voiton 104–82.

Kataja karkasi jo toisella jaksolla 23 pisteen johtoon eikä Pyrintö päässyt enää kymmentä pistettä lähemmäs.

Jamar Wilson keräsi Katajalle 23 pistettä ja Earvin Morris 21. Pyrinnöstä Benjamin Raymond nosti 20 ja Nick Kellogg 15 pistettä.

Kouvot vahvisti paikkaansa pudotuspeliviivan päällä, kun se haki Uudenkaupungin Korihaista vierasvoiton 99–78.

Peli pysyi tasaisena kolmannen jakson puoliväliin, jonka jälkeen Kouvot karkasi.

Derrick Barden teki Kouvoille 25 ja David Gonzalvez 22 pistettä. Korihaista Richaud Pack merkkautti 20 ja Ernest Zeigler 17 pistettä.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa