Uusi erilainen koronarokote käyttöön tällä viikolla Pohjanmaalla – "Rokote voi hyvin soveltua sellaisille henkilöille, jotka ovat saaneet vahvan reaktion aiemmin käytetyistä koronarokotteista"

Uusi koronarokote, Nuvaxovid, on  johtajaylilääkäri Peter Niemisen mukaan on yhtä turvallinen kuin kaikki muutkin Pfizerin ja Modernan koronarokotteet. Rokote voi hyvin soveltua sellaisille henkilöille, jotka ovat saaneet vahvan reaktion aiemmin käytetyistä koronarokotteista. Arkistokuva.
Uusi koronarokote, Nuvaxovid, on johtajaylilääkäri Peter Niemisen mukaan on yhtä turvallinen kuin kaikki muutkin Pfizerin ja Modernan koronarokotteet. Rokote voi hyvin soveltua sellaisille henkilöille, jotka ovat saaneet vahvan reaktion aiemmin käytetyistä koronarokotteista. Arkistokuva.
Kuva: Tomi Kosonen
Jaa artikkeli

Pohjanmaan hyvinvointialueen rokotuspisteillä otetaan käyttöön tällä viikolla käyttöön uusi koronavirusrokote, Nuvaxovid.

Pohjanmaan johtajaylilääkäri Peter Nieminen kertoo, että uusi rokote eroaa aiemmista koronarokotteista siten, että se on tehty hie...

Haluatko lukea artikkelin?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje