Vaalipuheita

Huoli Suomesta ja suomalaisista

Luottamusta perusarvoihin kuten kotiin, perheeseen, uskontoon ja isänmaahan koetetaan murentaa. Vanhemmat eivät saa olla isiä ja äitejä, lapset eivät saa olla tyttöjä ja poikia. Vähemmistöjen ehdoilla kaikki halutaan muuttaa monimuotoiseksi. Sananvapaus ja oikeus kristillisyyteen ovat uhattuna. Mielensäpahoittajat huutavat heti ja valtaosa kansasta seuraa ihmeissään sivusta ja miettii mitä oikein tapahtuu. Vielä hetki sitten maailma oli suhteellisen normaali ja turvallinen.

Soteen siirryttiin, säästöjä ei näy. Elämisen, asumisen ja liikkumisen kustannukset ovat nousseet huimasti. Eläkeläisten ja pienituloisten lisäksi keskituloisetkin alkavat olla pulassa.

Hallitus ottaa velkaa huoletta eikä ajattele kuinka paljon pelkkien korkojen maksu tulee viemään meiltä kerättyjä verorahoja.

Muutoksen aika on nyt. Suomalaisten puolia eivät pidä muut kuin suomalaiset itse.

On aika suitsia velanottoa. Yli varojen eläminen on lopetettava. On tehtävä rakenteellisia ratkaisuja, tiivistettävä koulutusta, saatava kaikki terveet työkykyiset töihin rakentamaan maan hyvinvointia.

Valtion tulee hoitaa omat ja vain omat tehtävänsä. Sen ei tarvitse kuluttaa rahaa siihen, että kertoo mitä meidän pitäisi syödä.

Ideologisten hullutusten ei pidä antaa viedä maata ja sen kansalaisia vararikkoon. Suomen ei tarvitse olla EU:n mallioppilas eikä ilmastoneutraali ensimmäisenä. Mennään mieluummin muun porukan mukana tai vaikka vasta perässä.

Globaalit yhtiöt ostavat Suomea pala palalta ja haluavat päästä hallinnoimaan Suomen maaperää ja ilmaa. Ulkomaiset tuulivoimatoimijat koettavat saada Suomen täyteen tuulivoimaloita, joiden tuottama sähkö tulevaisuudessa siirrettään Eurooppaan tai sillä tehdään vetyä, joka laivataan ulkomaille. Hyödyt ulos, haitat meille. Nyt ulkomaiset pääomasijoittajat ovat kiinnostuneet Suomen metsistä. EU:kin koettaa kaikin tavoin päästä säätelemään Suomen metsäpolitiikkaa. Säilytetään päätösvalta omissa käsissä.

Suomalaisten on aika herätä ja lähteä mukaan pelastamaan Suomi.

Leena Kurikka (ps.)

eduskuntavaaliehdokas

Seinäjoki

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje