Vaasan logo

Junnuliigan peli-iltoja luvassa myös ensi vuonna: "Erityisen tyytyväinen olen vanhempien satsaukseen"

VPS Junioreiden toiminnanjohtaja Joni Keturi on tyytyväinen tähän kesään. Hän kiittää erityisesti pelaajien vanhempia työpanoksesta Junnuliigaan liittyen
VPS Junioreiden toiminnanjohtaja Joni Keturi on tyytyväinen tähän kesään. Hän kiittää erityisesti pelaajien vanhempia työpanoksesta Junnuliigaan liittyen
Kuva: Rami Louke

Junnuliigan peli-illat jatkuivat 7.9. toiseksi viimeistä kertaa tämän kesän aikana Elisa-stadionilla, jonka nimi on jatkossa Lemonsoft-stadion.

Vaasan Palloseuran Juniorit ry:n toiminnanjohtaja Joni Keturi on tämän kesän Junnuliigan toimintaan erittäin tyytyväinen. Hän on itsekin ollut kaikissa peli-illoissa mukana varmistamassa tapahtumien sujuvuutta.

Junnuliigan peli-iltojen ideana on ollut koota jalkapallosta kiinnostuneita vaasalaisperheitä yhteen ja mahdollistaa harrastukseen tutustuminen perheen pienimmille. Keturin mielestä peli-illat ovat sujuneet mallikkaasti. Hän kiittää kymmeniä valmentajia, jotka ovat antaneet paljon lasten liikuntaharrastukselle. Myös kesätyöntekijöiden roolin Keturi nostaa esille.

– Yli kymmenen kesätyöntekijää on omalla panoksellaan mahdollistanut toimivat harjoitukset ja upeat peli-illat. He ovat tehneet merkittävää työtä.

Pääsääntöisesti tapahtumat pyörivät edelleen lasten vanhempien voimin.

– Erityisen tyytyväinen olen vanhempien satsaukseen. Ilman aktiivisia vanhempia ja heidän vapaaehtoistyötään harjoitus- tai pelitapahtumia olisi mahdoton järjestää.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Toiminta jatkuu syksyllä

Vaasan Palloseuran lapsille järjestämät jalkapalloharjoitukset jatkuvat lokakuun loppuun saakka Lemonsoft-stadionilla keskiviikkoisin ja VPS:n Junnuhallissa viikonloppuisin.

– Talven tullessa siirrytään kokonaan harjoittelemaan jalkapallohalleihin. Myös pelejä pyritään järjestämään säännöllisesti läpi talven, Keturi kuvailee.

VPS:n suunnitelmissa on järjestää ensi kesänä Junnuliiga vastaavanlaisena konseptina kuin tänäkin vuonna.

– Tarkoitus on pitää tapahtuma samalla kaavalla Hietalahdessa, ja mukaan kutsutaan luonnollisesti myös muut alueen 4–8-vuotiaiden tyttöjen ja poikien jalkapallojoukkueet, Keturi kertoo.

VPS pyrkii mahdollistamaan sekä läpi vuoden pelaaville että kesäksi mukaan tuleville toimintaa siten, että jokainen saa oppia jalkapallon alkeet omaan tahtiinsa.

– Tavoitteemme jatkossa on, että kaikki saisivat nauttia entistäkin enemmän harjoituksista ja onnistumisista peleissä, Keturi kiteyttää.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje