Yleisöltä

Hiekkalaatikolta kuuluu kummia

Eduskuntavaalit käytiin ja kansalaiset ilmaisivat tahtonsa. Perussuomalaiset ja kokoomus halutaan korjaamaan edellisen hallituksen tekemiä talouspoliittisia virheitä.

SDP, vasemmistoliitto ja vihreät eivät ole halukkaita yhteisten hiekkakakkujen leivontaan perussuomalaisten kanssa.

Keskusta haluaa myös oppositioon kehittämään omaa reseptiään tulevien kakkujen koossa pysymiseen. Tällä valinnalla puolueen kannatus ei välttämättä kohene.

Nyt tarvittaisiin keskivoimaa korjaamaan kuralle ajettua taloutta.

Sosiaalinen demokratia on kautta aikojen osannut vaatia monenlaisia etuja yhteiskunnaltamme ilman vastuuta.

Mikäli hiekkalaatikon hiekka loppuu, ei sitä voida ikuisesti täyttää velaksi. Erään vaasalaisen leipurin mielestä velkaa voidaan ottaa mielin määrin, sillä sitä ei tarvitse maksaa takaisin?

Näillä eväillä on menty viimeiset neljä vuotta.

Nyt on perussuomalaisilla näytön paikka tulevassa hallituksessa, joten yhteisten pelisääntöjen noudattaminen muiden hallituspuolueiden kanssa on tärkeää.

Nahkatakkinen tyttö punaisine ja vihreine ystävineen aloitti uuden, mahdollisen hallituskokoonpanon kiusaamisen, koska hiekkalaatikolla ei ollut tilaa heidän kalliiksi tulleille kakkulapioilleen.

Punavihreä hallitus aiheutti kansalaisille lisääntyvät leikkaustarpeet koulutuksessa, sosiaali- ja terveydenhuollossa, sosiaaliturvassa, elintarviketuotannossa ja työvoiman saatavuudessa. Ei nähty metsää puilta vaan kiilusilmäisesti suojeltiin ympäristöä ja ilmastoa kustannuksista piittaamatta.

Esa Hytti

Lapua

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje