Yleisöltä

Hyväntekeväisyyttä vai poliittista peliä?

Täytyy sanoa, olen hämmästynyt miten paljon politiikkaa sekoitetaan ihmisten elämään ja miten paljon vaikeutuu mahdollisen päättäjän hyväntekeväisyyden tekemisen mahdollisuus päättäjänä.

Kysymys kuuluu, miksi? Kuka tai ketkä tästä hyötyvät? Eivät ainakaan ne nuoret ja nuorten vanhemmat, joille haluan tehdä hyvää, tuoda tietoa, joka voisi auttaa niin nuoria kuin aikuisiakin ymmärtämään nuorten elämää.

Hyvä tahto ei käy, kun olet päättävissä elimissä. Silloin ei ole enää korrektia olla hyväntekeväisyyden ja hyvänmielen antajana vaan tämä käännetään poliittiseksi peliksi. Kenen etu tämä siis on? Vai onko kyse väärästä puolueesta?

Nuoret voivat huonosti, se on tulosten silmin ja myös näin äidin silmin täyttä totta.

Ihan täydellä sydämellä haluan auttaa meidän nuoriamme voimaan paremmin, mutta se ei ole mahdollista Ähtärissä.

Hyväntekeväisyys ei ole mahdollista, kun istut valtuustossa. Se katsotaan poliittiseksi peliksi. Tuntuu todella kohtuuttomalta.

En halunnut päättäjäksi siksi, etten saisi vaikuttaa juuri sinne ruohonjuuritasolle vaan juurikin sinne halusin, että voin vaikuttaa sinne, missä tarve on.

Minulle henkilökohtaisesti vaikuttaminen on sitä, että ähtäriläiset voisivat paremmin. Minua eivät ohjaa luottamuspalkkiot ja hillotolpat vaan juurikin ne kuntalaisten tarpeet ja huolet!

En asettunut ehdolle aikoinaan omien etujen vuoksi vaan kuntalaisten vuoksi. Miten tämä Ähtärissä ei ole mahdollista? Miksi tämä torpataan ja voidaan seuraavassa lauseessa sanoa, että olemme avoimia kuntalaisten asioissa, kun niin ei ole! Politiikka on sellaista rumaa peliä, että silmät ovat usein pyörähtäneet ympäri. Kenen asioita päättäjät ajavat, omia vai kuntalaisten? Voiko päättäjä olla enää hyväntekijä?

Erja Gadd (ps.)

Ähtäri

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje