Yleisöltä

Tätä mieltä tänään: "10 e tuntipalkalla pärjää, jos työsopimus on 40 t viikossa ja vakituinen. Ongelma on, että sellaisen saaminen nykyään on lottovoitto."

Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.
Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.

Kauhajoki teki päätöksen myydä tällaisena hetkenä kaikki Fortumin osakkeet ja samassa kokouksessa päätös konsultin tekemästä laaja-alaisesta selvityksestä. Jo on aikoihin eletty. Kriisikunnaksi on matka alkanut hyvää vauhtia, vaikka päättäjät kuvittelevat tällä tempulla sen välttävän. Taloot kaatuu sillä kun perintömetsä hakataan elämisen vuoksi!

Yleisissä tiloissa on nykyään tupakan poltto kielletty kuten myös useissa taloyhtiöissä, joissa haju kulkee parvekkeelta parvekkeelle.

Ihmetyttää ja kummastuttaa, ettei YK:n Guterres ole ”järkyttynyt” maailman väestön vauhdittuvasta kasvusta. Väki lisääntyy 83 miljoonalla vuodessa. Riskin kymmenen vuoden päästä on energian kuluttajia miljardi lisää. ’Tuulivoimalla” ei apua tähän tarpeeseen saada.

Vesijuoksu nostattaa kuntoa ja on mukavaa, paitsi silloin kun altaassa on henkilöitä jotka ”juoksevat” vierekkäin ja puhuvat isoon ääneen niin omat kuin naapurinkin asiat. Yleensä kyseessä on jo eläkeikään ehtineet naiset, mutta kyllä nuorisokin tämän osaa. Ei ole kiva kuunnella teidän juttuja, kun ääni veden pinnalla kantaa aika kauas, ymmärrättehän tämän? Jos siis haluatte jutella, lähtekää ulos kävelemään ja antakaa meidän muiden juosta rauhassa.

Samaa mieltä! Joku ehdotti, että mepille vain vuoden pesti, muuten suomalaisuus unohtuu. Jostain kumman syystä muututaan niin eurooppalaiseksi ja ollaan suuren maailman tyyliin. Pietikäinen kerran arvuutteli mikä asia on huonoiten hoidettu? Vastaus: Välimeren maiden vanhojen naisten asema.

Vaasan Sähkö laittaa elinkeinoelämän polvilleen ja talousalueen syvään taantumaan.

Pääkirjoitus (8.11.) kehuu kuinka hyvä konsultti sähkön korkea hinta on. Siitä konsultista ei puhuttu mitään silloin, kun hypetettiin, että kaikki sähköistyy, ja kohta koko Suomi pyörii sähkön avulla. Nyt sitten pitääkin odottaa sitä päivää ja sitä vuorokaudenaikaa, kun sattuu tuulemaan, jotta on varaa sitä sähköä käyttää. On meillä viisaat konsultit!

Rokottamattomat hoitajat työhön ja vanhemmille ihmisille viidennet rokotteet.

10 e tuntipalkalla pärjää, jos työsopimus on 40 t viikossa ja vakituinen. Ongelma on, että sellaisen saaminen nykyään on lottovoitto. Lisäksi kannattaa liittyä ammattiliittoon, jotta on oikeus lakimiehen palveluihin.

Aikanaan kun Sport junailtiin liigaan, niin yhdeksi perusteeksi kerrottiin, että se tulee vahvistamaan imagoa vaasalaisesta osaamisesta. Täytyy sanoa, että siinä se on onnistunut täydellisesti. Vielä kun konkurssin tekee, niin suoritus on napakymppi.

Pohjanmaan hyky aivan sekaisin. Puh. varattuja. Vastuuta siirretään toiselle ym. Kuinkahan mahtuvat h-taloon, näkis vaan... Ette saa kuin puh.laskuja jonottaville.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje