Yleisöltä

Tätä mieltä tänään: "Eiköhän jokainen saa ruokaa itselleen, kun menee töihin ja kauppaan ihan itse. Kissat ei pysty sitä itse tekemään, vaan ovat ihmisten armoilla."

Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.
Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.

Kyllä minä ainakin katson mieluummin Huutokauppakeisaria ja siinä esiintyvien rehellisien asiakkaiden mielipiteitä ostamistaan tavaroista kuin turhien julkkisten, nevöhööd, kommentteja rakennekynsistä ja muusta joutavanpäiväisestä mitä tänään on tehnyt. Enkä tunne kyllä olevani yhtään juntti.

En ole ruinannut mitään avustusta kissoille! Onneksi on eläinrakkaita ihmisiä, jotka auttaa resussiensa mukaan eläimiä, kuten minä! Totesin vain mitä summia annetaan esim. yliopistolle! Ruokajonolaisia on autettu vuosikymmeniä! Ne ei kuulu tähän! Jokainen auttaa mitä ja ketä haluaa! Itse autan aina ennemmin eläimiä kuin ihmisiä! Eläinrakas.

Liikkumattomuus aiheuttaa valtiolle noin 3 miljardin kulut vuosittain. Verotus on tunnetusti hyvä keino. Eli kunnian ja omantunnon kautta veroilmoitukseen rasti ruutuun: Harrastan liikuntaa tai En harrasta liikuntaa. He jotka ruksaavat jälkimmäisen, saavat ylimääräisen veron.

Media syyttää hallitusta tuhlailusta, mutta ei itse uskalla antaa ensimmäistäkään säästövinkkiä. Haluan huomenna kuulla, nähdä ja lukea, mistä säästetään!

Eikö keskustan jouluvalot voisi jo ottaa alas? Joulu oli ja meni.

Miksi Turkin Erdoganille ei aseteta ehtoja ja rajoitteita, kun haluaa suomalaisia ja ruotsalaisia aseita ja hyökkää kurdeja vastaan kuten Putini Ukrainaan. Aseistus vain puolustustarkoitukseen, myös USA:n hävittäjät.

16 olympiakultaa, 8 hopeaa, 13 pronssia, maailman ja Euroopan mestaruuksia, maailman cupin kokonaiskilpailun voittoja, Havaijin Teräsmieskilpailun voitto ja jalkapallon Englannin Liigan maalikuninkuus. Olisi mielenkiintoista nähdä, mille sijalle Iivo Niskanen yltäisi Norjan Vuoden Urheilija -äänestyksessä. Yltäisikö Wilma Murto top20- ja Topi Raitanen top30-listalle?

Eiköhän jokainen saa ruokaa itselleen, kun menee töihin ja kauppaan ihan itse. Kissat ei pysty sitä itse tekemään, vaan ovat ihmisten armoilla.

Voiko olla jonkun mielestä todella niin, että oikein liikennemerkillä pitää ilmoittaa, kumpaa reunaa pyörätiellä pitää kävellä. Jos sinulla pakkomielle kävellä vasenta reunaa, kävele sitä mutta väistä sitten kohdatessa, kun vastaan tulee oikealla kävelevä henkilö, äläkä venytä alahuulta pajatsonkupiksi. Tiukassa tilanteessa saattaa siinä perperisikin kuraantua ojan pohjalla.

Vaasan moottoritiellä vaarallisia painumia, joihin kertyy vettä!

Pohjanmaan hyvinvointialue ei ole hoitanut lakisääteistä velvollisuuttaan ilmoittaa työntekijän palkkatulot Tulorekisteriin. Minulla viime vuoden tulot 0 e Tulorekisterin mukaan. Tästä aiheutuu minulle paljon ylimääräistä työtä, kun lähettelen palkkalaskelmia tarvitseville tahoille. Vuosi on mennyt, miksi asioita ei hoideta kuntoon? Kenen vastuulla on hoitaa asia kuntoon? Myös palkanmaksu takkuaa edelleen. Tuskastunut.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje