Yleisöltä

Tätä mieltä tänään: "Elokuvateatterissa olisi kohteliasta olla avaamatta puhelinta elokuvan esityksen aikana huomioiden muut katsojat. Puhelimen valo loistaa kauas pimeässä."

Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.
Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.

Invalidiverovähennys oikeus poistettu 2023 verotuksessa niin kunnan kuin valtionkin osalta. Törkeää.

Etenkin naisten, mutta myös liiga, säbä ja bandy kaipaavat yhteistä runkosarjaa Ruotsin kanssa ja su tv-peliä. Nykyinen ylipitkä ei tarjoa panosta otteluihin.

Toivottavasti kansainvälistyminen ei ole pakkomielteinen tavoite. Parasta olisi pyrkiä tarpeenmukaiseen kehitykseen tässä. Kyllä Etelä-Pohjanmaalla osataan englantia, kansainvälisen kanssakäymisen kieltä, kuten muuallakin Suomessa. Koululaitos pitää siitä huolen. E-P:n osalta vähäinen vieraskielisten (muu kuin suomi, ruotsi, saame) määrä, 2,6 pros., ei ole mikään häpeä.

Seinäjoen Facebookin Puskaradioon ei pääse ennen kuin ilmoittaa asuinpaikakseen Seinäjoen. Yleiset sosiaalisen median turvallisuusohjeet antavat kuitenkin ymmärtää, ettei asuinpaikkaansa kannata kertoa. Omalla riskillä mennään yksityishenkilöiden ylläpitämässä ryhmässä?

Elokuvateatterissa olisi kohteliasta olla avaamatta puhelinta elokuvan esityksen aikana huomioiden muut katsojat. Puhelimen valo loistaa kauas pimeässä.

Kävin kahdessa tutkimuksessa keskussairaalassa. Maski piti ottaa pois eikä tutkijoilla ollut maskia. Viiden päivän kuluttua kuumetta melkein 40 ja korona. Onko sairaalalla liian vähän potilaita kun niitä pitää hankkia näin...?

Joku kirjoitti tekstaten osiossa: ”Jumala on pyhittänyt lepopäiväksi vain sunnuntain”. Todellisuudessa Jumala ei ole pyhittänyt lepopäiväksi sunnuntaita raamatun mukaan, vaan kertoo pyhittäneen lepopäiväksi viikon seitsemännen päivän. Mutta vuonna 1973 tehtiin kalenterimuutos, jossa kansainvälisen standardisoimisjärjestön suosituksen mukaan sunnuntai muutettiin viikon seitsemänneksi lepopäiväksi. Se on täysin ihmisten tekemä muutos, ei siis Jumalan tekemä muutos. Vielä vuonna 1972 lepopäivä oli kalenterissa oikein viikon seitsemäs päivä lauantain nimellä. Monet kristityt haluavat viettää lepopäivää todellisena viikon seitsemäntenä päivänä Jumalan ohjeen mukaan.

Tietääkö joku vielä huonomman elokuvan kuin Hytti numero 6?

Hyvä kirjoitus Jukka Mäkyseltä tästä Vaasan kaupungin miljoonien eurojen kylvämisestä kävelykatuihin ja pyöräteihin! Mutta miksi vasta nyt? Tämä kävelykatu- ja pyörätie-entuistihan kertoo vain toteuttavansa polittiikkojen päätöksiä, siinä sivulla tosin myös omaa tarvettansa näyttää Oulun kaupungille, että Vaasa voi rakentaa parempia, näyttävämpiä ja kallimpia väyliä kuin Oulu! Tuohon erittäin kalliiseen pyöräpömpeliin liittyen, olisiko jostain romuttamosta sattunut löytymään vanha, ruostunut reimari murto-osalla 60 000 eurosta, jonka tuo nyt maksoi? Niinhän sitä sanotaan, että ei se, joka pyytää jne!

Puhtaanapitolaitoksen auto, miksi ajat ikkunoitten alle aina samana päivänä?

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje