Yleisöltä

Tätä mieltä tänään: "Jään kaipaamaan Stormossenin hyvää vuosikalenteria uudelle vuodelle."

Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.
Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.

Sivistysvaltio edellyttää sivistyneitä ihmisiä. Mistähän ne löytyisivät?

Hallituksen sähkötuki on täysi torso. Mummalla eläke noin 1100 e käteen. Lämmitys vie siitä yli puolet. Mumma ei saa mistään tukea isoon laskuunsa. Hallitus suosii isopalkkaisia, palkkaluokka 4500 e/kk ja yli.

Mustasaaren teiden kunnossapito viime talvena oli ala-arvoista. Tämän talven alun perusteella ei arvosana ainakaan parane.

Seinäjoen rahojen järjetön tuhlaus ilotulitukseen on loputtava.

Euroopan keskuspankki nostaa korkoja ainakin pari kertaa keväällä ja pistää suomalaiset vielä syvempään lamaan mitä on jo kärsitty vuosi. Rakennustoiminta lamassa, rakennustarvikkeita ei saa kuin pitkällä odottelulla. Pankit ei anna lainaa, vakuuksia pitää olla enemmän kuin ostettava kohde maksaisi, lainatarjouksia heitellään kasvottomasti korkeilla koroilla sähköpostiin. Asuntokauppa ja autokauppa lamassa. Sotimisen varjolla nostetaan hintoja ym.

Kauhajoen koripallojoukkue saa osakseen ihmetystä muuallakin Suomessa kuten omassa maakunnassaan. Aamulehti julkaisi siitä 2-sivuisen artikkelin (AL, 29.12.). Kookkaassa kuvassa satapäinen ottelua Tampereelle katsomaan tullut kauhajokelaisjoukko kannusti ”villisti” omiaan. Lehti kehui Kauhajoen yhteisöllisyyttä tässä lajissa ja kertoi jopa 1500 katsojan läsnäolosta sen kotipeleissä. Karhubasket on kotikunnalleen kuin Tappara ja Ilves Tampeelle.

Onko oikein, että Vaasan Sähkö pitää kW-hintaa niin korkeana? Hirveä hinta Kokkolaan ja Seinäjokeen vertailessa.

Jos ei muuten saada kiinteistömassaa uskottavasti pienennettyä, niin ilmoitetaan rakennuksessa olevan sisäilmaongelma, kuten Jalasjärven kappeliseurakunnan rakennuksissa.

Pasi Kivisaaren kirjoitus opettajista 29.12.22 oli täyttä asiaa ja opettajuuden olennaiseen keskittyvää. En itse ole opettaja, mutta täysin samaa mieltä opettajan ydintehtävästä ja vanhempien kasvatusvastuusta. Mahdollistetaan opettajille keskittyminen perustehtäväänsä, että koulujärjestelmämme olisi vielä pelastettavissa ja opettajat jaksaisivat työssään.

Vasemmistoliitto on suomalaisen demokratian Rokan Antti; alikersantti Antero Rokka.

Jään kaipaamaan Stormossenin hyvää vuosikalenteria uudelle vuodelle.

Jyrki Mäkynen aiemmin kirjoitti paikallisesta sopimisesta ja merkityksestä. Tuo paikallisen sopimisen inte, mikä estää? Pentikäinen (Mäkelä ja Kurikka, Ilkka-Pohjalainen 31.12.) hokee samaa. Aito sopiminen on hyvä, mutta mikä on tavoite – kannattaa avata. Onko kyse muusta kuin etujen heikentämisestä?

Kertokaa ihmeessä. Mikä on kilpailukyvytön yritys? Miksi sitten yrityksille jaetaan vuosittain 7–9 mrd erilaisina tukina? Avatkaa hieman mihin?

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje