Yleisöltä

Tätä mieltä tänään: "Jos kettutarhaus kielletään, niin sitten pitää kieltää myös kahden tai useamman koiran pito kerros- ja rivitalossa."

Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.
Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.

Kun kohta kaikki joudumme käyttämään pörssisähköä, niin oletteko huomanneet, että yleisimmissä maalämpö- ja ilmavesilämpöpumpuissa on ominaisuus jolla lämmitystä voidaan ohjata halvan sähkön aikaan ja vähentää kalliin sähköajan lämmitystä. Ominaisuus voidaan ottaa käyttöön liittämällä pumppu nettiin. Eikä maksa mitään.

Ilmatieteenlaitoksen nykyinen mittaushistoria alkaa vuodesta 1961. Tämä olisi syytä mainita, kun ”ennätyksistä” puhuvat. Muuten johdetaan väkeä harhaan! Aikajänne on kovin lyhyt!

Usein ihmisiä moititaan lihan syömisestä ilmaston pilaamisen takia. Minä olen keksinyt tähän hyvän ratkaisun, sillä ostan jatkossa vain runsaslihaista lemmikkieläinten ruokaa, koska kukaan ei ole sanonut lemmikkieläinten ruuan aiheuttavan ilmastoon ongelmia.

Äitienpäivä on monikossa. Miksi isänpäivä eikä isäin- tai isienpäivä? Juhlitaanko vain yhtä isää, joka ehkä voisi olla valtakunnan päämies-isä presidentti vai kuka?

Suomi joutuu tekemään velkaa maatalouden avustamiseen, hoitojonojen lyhentämiseen, raja-aitoihin Venäjää vastaan, Nato-valmiuksiin, ym. Rahat kokoomus ottaisi pienituloisten avustuksista.

Kuntien, etenkin pienten kuntien toimialaan, sote-ratkaisu vaikuttaa mullistavasti. Koulutoimi jää miltei ainoaksi toiminnoksi. Mm. Kuortaneelle Seinäjokeen liittyminen olisi myönteistä. Urheilumaailmassa arvostetusta Kuortaneen urheiluopistosta tulisi osaltaan jopa Seinäjoen vetovoimatekijä. Olettaisi kuortanelaisille olevan helppoa hyväksyä liitosajatus, kun Seinäjoella on heidän oman poikansa, Alvar Aallon, suunnittelema kaupungintalokin.

Otsalamppu vaaraksi jalankulkijalle ja pyöräilijälle. Uusi harrastus tuntuu olevan katsoa päin autoilijaa hieno tehokas otsalamppu päällä. Vaarannat oman henkesi sokaistessasi sillä autoilijan. Järki päähän vaikka siinä olisi otsalamppukin.

Hyvässä yhteiskunnassa instituutiot eivät kuulemma nöyryytä. Nyky-Suomessa ne eivät vanhuksille muuta teekään! Kun työpaikan ovi sulkeutuu, ihmisarvosi jää sinne!

Ketähän täs pitääs uskoa. Eilen lehdessä juttu, että käytettyjen dieselautojen kysyntä kasvanut rajusti. Tänään juttu, että dieselien ahdinko jatkuu. Tänään lehti kertoo sähköautojen kysynnän romahtaneen, toissapäivänä kerrottiin kysynnän kasvaneen.

Jos kettutarhaus kielletään, niin sitten pitää kieltää myös kahden tai useamman koiran pito kerros- ja rivitalossa. Koirat teljettynä pieneen huoneeseen päiviksi ja lisäksi taloyhtiön paloriski.

Onko Kaikkonen ja Kurvinen loikanneet perussuomalaisiin, kun politiikka on jarrutus- ja viivytyspolitiikkaa?

Onko Suomi ainoa, jossa ei ole kunnon kaivoslakia? Mikä meidän päättäjiämme oikein vaivaa?

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje