Yleisöltä

Tätä mieltä tänään: "Kumpiko on tärkeämpää, vaihtaa kaikki maailman autot sähköautoiksi, vai keksiä ja kehittää edullinen keino saada merivedestä juomakelpoista?"

Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.
Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.

Törkeää, Fortum vetää miljoonaliikevoitot, silti kuluttajien sähkölaskut hipoo taivaita. Missä mennään?

Kumpiko on tärkeämpää, vaihtaa kaikki maailman autot sähköautoiksi, vai keksiä ja kehittää edullinen keino saada merivedestä juomakelpoista?

Olen samaa mieltä tuosta joidenkin yrittäjien työmoraalin ”katoamisesta”. Omalla kohdallani ala on kuitenkin muu kuin lvi-ala. Luvattu tulla, mutta ei vaan kuulu eikä näy.

EU-maksuista ja yritysveroista itketään yhtenään. Naton lisämaksut ja pörssiyhtiöiden ökyvoitot ohitetaan olankohautuksella.

Lehdessä oli mielipidekirjoitus uusinnoista, joita nyky-tv nykyään harrastaa pääsääntöisesti. Mielestäni uusien uusintakierrosten sijaan tai vanhojen klassikoiden kierrättämisestä esim. Yle voisi lisätä huomattavasti muuta kuin Hollywood-tuotantoja ja ottaa säännölliseen ohjelmistoon sarjoja ja elokuvia maailman isoista elokuvamaista ja kieliperheistä kuten Ranskasta, Espanjasta, Italiasta, Intiasta, Etelä-Amerikasta ja Venäjältä. Kyllä, myös Venäjältä, sillä laajemmalla tutustumisella eri maiden kulttuureihin lisääntyy myös ymmärrys muita kulttuureja ja kieliryhmiä kohtaan. Ja esimerkkimaissa tuotetaan runsaasti laadukasta materiaalia. Miksi tyytyä iänikuisiin uusintoihin, kun muutakin olisi tarjolla?

Keskusta aloitti vaalimaratonin.

Mistä näitä valtiovarainministeriön[kin] talousneroja oikein tulee. Yhteisistä verorahoista suolletaan rahaa mm. sähkönkäyttäjien nimissä suoraan pörssiyhtiöiden pohjattomille parasiittisaarille. Ylivaltiollisesta aseteollisuudesta puhumattakaan. Laillistettua korruptiota!

Eikö kukaan muu pelkää, että Venäjä tulee Suomeen?

Kenen ”kullannuput” Peräseinäjoella harrastaa ”katuterrorismia”? Kaksi mopoautoa ajaa vierekkäin (toinen väärällä kaistalla) kylän läpi monta kertaa illan aikana ja mopot ohittelevat heitä! Virkavalta hoi, saisiko asiaan yhtää apua? Kävisitte hakemas muutaman kortin kuivumaan. Vai pitääkö rysähtää ensin?

On nämä Yle TV1:n ohjelmat monipuolisia. Esim. ma 14.11. klo 10 Murhia, klo 12.30 Murhamysteeri ja klo 17.10 Murha paratiisissa ja tästä pitää vielä maksaa.

Kyllä on, jos eläkkeiden nosto menee taas prosenttipohjaisesti. Eli pienet eläkeläiset saa murusia, suurempi eläkeläiset enemmän. Eikö kaikille ole bensa, maito, ym. yhtä kalliita? Eriarvoisuus taas kasvaa.

Etelä-Pohjanmaan suuri koronaan kuolleittein määrä verrattuna Pohjanmaahan kertoo siitä, että Pohjanmaalla eletään paljon terveellisemmin. Jos haluaa pitkän ja terveen elämän, kannattaa muuttaa Pohjanmaalle.

Läheisriippuvuus lienee hyväpalakkaasen leipäsuren keksimä nimitys. Ja mikä lohorullisinta, kaikki osapuolet on viallisia?!

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje