Yleisöltä

Tätä mieltä tänään: "Kyllä järjestys ihan oikea, ensin sää ja sitten urheilu, koska kun urheilu alkaa, suurin osa kääntää kanavaa."

Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.
Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.

Kyllä järjestys ihan oikea, ensin sää ja sitten urheilu, koska kun urheilu alkaa, suurin osa kääntää kanavaa.

Ensimmäiset auraamattomat väylät pitää ehdottomasti olla pyörätiet. Työntekijät kulkee autoilla. Hiiret pyörillä.

Hienoa, ajelin sähköautolla marras–joulukuussa 20 000 km. Maksoi 1 500e kotilatauksessa. Onneksi valtio hyvittää 1 300e. Kyllä sähköautoilu on halpaa! Jipii!

Loppuiko Ristinummen auraajalta työaika kun jokaisessa Kappelinmäentien suojatiessä puolen metrin valli ylitettävänä.

Jos halutaan hiilinieluja, nyt kaikki metsät aktiiviseen hoitoon, varhaisperkaukset, harvennukset ym., kaikki metso- ym. ohjelmat lopetettava!

Hyvä Vaasa, kun osoitat liputtamalla solidaarisuutta Venäjän hyökkäyssodasta kärsiville ukrainalaisille. He tarvitsevat nyt kaiken tuen, niin henkisen kuin aineellisenkin.

Miapetra Kumpula-Natri (sd.). EU-parlamentissa olet äänestänyt metsiemme ennaltamisen puolesta ja lämmitystarkoituksessa tapahtuvaa puunpolttoa vastaan. Kerrot kuitenkin Suomessa ollessasi nauttivasi puulämmitteisen saunasi löylyistä. Mitenkä voit määritellä työskentelysi EU:ssa merkitykselliseksi, kun et edes itse seiso päätöstesi takana. Oletko huomioinut miten merkittyksellistä todellisuudessa on, mikäli EU:n ajama ennallistamisasetus ja puunpolton kielto astuvat voimaan. Silloin puulämmitteisen saunan löylyistä ja takkatulen lämmöstä nauttiminen loppuvat siihen niin sinulta kuin meiltä muiltakin.

Metsien kasvu on hidastunut. Onkohan hiilidioksidi vähentynyt liikaa?

EU maksamaan sitten korvausta Suomelle hiilinielujen parantamiseksi. Eikö tämä ole aivan selvä, jos Suomi joutuu Euroopan hiilinielun tekemään. Suurin osa Euroopan maista on aikoja sitten jo tuhonnut omat metsänsä. Eli Suomi laitetaan Euroopan hiilinieluksi, kun muut ovat puunsa hakanneet.

Onneksi Seinäjoki ei onnistunut kusettamaan paloaseman kaupalla maakuntaa.

Miten männyn vuosikasvu on voinut hidastua, jos ilmaston lämpeneminen on edennyt kasvaneen hiilikuorman takia. Ehkä eurolla saadaan haluttua tilastoa.

Ei mikään muu itsenäisyyttään kunnioittava valtio myy potentiaaliselle miehittäjälle kiinteistöjä kuin Suomi.

Hankkikaa nyt hyvät ihmiset viimeinkin se imuri, ettei tarvi tuuletusparvekkeella niitä mattoja tampata. Kiva saada päähänsä kaikki pölyt. Ei noin!

Uusi vuosi, vanhat murheet. Toivottavasti ei tule uusia...

Ei kai tämä ole totta? Meidän suomalaisten pitää maksaa metsiemme käytöstä Etelä-Euroopan metsänsä ”tuhonneille” valtioille. Tämähän on mieletöntä!

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje