Yleisöltä

Tätä mieltä tänään: "Pankkeihin ei pääse soittamalla hoitamaan asioita, ymmärrän täst’ edes vanhusten ahdingon. Rahaa kuluu odottaessa."

Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.
Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.

Kohta varmaan valitaan vuoden urheilijaksi NHL:ssä eniten maaleja tehnyt, kärkisijoille voidaan toki valita eniten syöttöpisteitä saanut, samoin kuin eniten jääaikaa saanut pelaaja, voivathan nämä jonain vuonna olla top 3:ssa.

Harvoin näkee nykypäivänä enää noin pöyristyttävää kirjoitusta, mikä oli 1.11., koskien maan- ja metsänomistusta. Hyökkäys siis jälleen elinkeinoa ja omistusta vastaan maaseudulla. Tutut elementit tukien saamisesta ja verovapaudesta. Onko tullut mieleen, mistä metsäteollisuus saa raaka-aineensa? Taitaa tämän kadehtijankin hyvinvointi pohjautua suuresti maan- ja metsänomistukseen ja työpanokseen puhtaan ruoan ja maamme omavaraisuuden ylläpitämisessä. Samoin puusta (= metsästä) saatavat jatkojalosteet ovat erittäin tärkeitä ekologiseltakin kannalta tässä ajassa. ”Kantsiis vähän miettiä, mitä kynästänsä päästää ja vielä kehtaa mietteensä julkistaa.” PS. Perinnöstä maksetaan myös perintövero, siitä pitää Verohallinto huolen...

Jos jääkiekkoon porataan reikä, niin peli muuttuu ringeteksi. Jos jalkapalloa pelataan hallissa, se muuttuu futsaaliksi. Jos jääpalloa pelataan tossuin sisähallissa, se muuttuu salibandiksi. Kaikki nämä lajit vaativat kalliit erikoishallit ja valmentajat. Onko meillä tällaiseen hullutteluun varaa muiden lajien kustannuksella?

Iäkkäiden koronakuolemat vähentyisivät, jos pelottelu jäisi vähemmälle. Jos kerrotaan, että olet saanut koronatartunnan ja sinut eristetään sitä miettimään, kuntosi huononee vauhdilla. Mutta jos ei peloteltaisikaan vaan sinua hoidettaisiin hellästi flunssapotilaana..? Järkevämpää?

Pankkeihin ei pääse soittamalla hoitamaan asioita, ymmärrän täst’ edes vanhusten ahdingon. Rahaa kuluu odottaessa.

Ahonkylän pururata pimeänä. On se kumma juttu, ettei ole pariin vuoteen saatu valaistusta kuntoon. Siellä lenkkeillään edelleen!! Eikös se ole Ilmajoen kunnan asia hoitaa!!

Vastine mielipidekirjoitukseen ”Uusi translaki torjuisi syrjintää – myös Pohjanmaalla” (I-P 19.10.). Niin sanotun translain nimissä lakia ollaan siis muuttamassa siten, että sana sukupuoli viittaa jatkossa johonkin epäkonkreettiseen: haluun tulla merkityksi toisen sukupuolen edustajana. Ehtoja ei kuuluisi olla ja tämän väitetään olevan harmitonta: motiiveista ei voi tietää, kehollisuus ohitetaan ja muut pakotetaan lain voimin sukupuolittamaan pelkän merkinnän perusteella? Yksistään identiteetti voi pohjata mihin vain ja kehollakin merkitystä. Ihmisiä ei pitäisi pakottaa valehteluun.

Oli asiaa pankkiin. Keskustelun lopuksi kysyin toimihenkilöltä hänen nimeään. Sain tietää vain etunimen. Kysyin onko hänellä sukunimeä. Sitä ei kuulemma saa kertoa turvallisuussyistä. Näin kovasti pitää pankin pelätä tavallista eläkeläistä. On asiakkaan arvostus pakkasen puolella. Palvelu kesti 45 minuuttia suurimmaksi osaksi odotusmusiikkia kuunnellen.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje