Yleisöltä

Tätä mieltä tänään: "Taas tuli pankilta krävöölasku, jota en ole nähnytkään. Mihin lie hävinny?"

Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.
Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.

Kiitos Seinäjoen Energialle, talo menee myyntiin kohonneiden taksojen vuoksi. Yhtiön tuloksen maksajista taas poistuu yksi osinkotuottojen maksaja. Tätä se tulee nyt yhtiöllä olemaan. Olette varmaan tyytyväisiä pienten omakotitalojen omistajan ahdingosta. Sossuun on mentävä.

Miksi Suomessa poliisien työ on ulkoistettu vartijoille, turvallisuus, ja kassahenkilöille alkoholi- ja tupakkalakien vahtiminen? Molemmat taitavat olla vielä pienipalkkaisia.

Meillä autokin on perheenjäsen.

Taas tuli pankilta krävöölasku, jota en ole nähnytkään. Mihin lie hävinny?

Voisiko hyvinvointialueen eri yksiköiden puhelinvaihteissa ottaa käyttöön yksilöivämmän tavan vastata? Soitin Seinäjoen sairaalaan ja vaihde vastasi: Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue. Oli pakko varmistaa, että puhelu on sairaalassa eikä jossain alueen yhteisvaihteessa. ”Etelä-Pohjanmaan hv-alue, sairaala” jne. kertoisi heti, missä yksikössä puhelu on eikä soittajan tarvitsisi varmistaa asiaa ja viedä näin vaihteen aikaa.

Kiitos sinulle, joka kiittelit Saarikkoa ylimääräisestä lapsilisästä, toivottavasti muistat äänestää hänen puoluetta tulevissa vaaleissa! Toivon, että joskus pääset hyväkuntoisena eläkkeelle nauttimaan hyvästä elämästä! Eläkeläisenä maksat myös veroja, etkä saa mitään etuja! Mitä, jos kaikki alle 75-v. hyväkuntoiset eläkeläiset haluaisivat työpaikkansa takaisin, olisiko sinun palkanansainta paikkasi vaarassa?

Kansainväliset sijoittajat omistavat tuulivoimastamme yli 80 %. Nyt kotimainen vesivoimamme on alistettu ”tuulimyllyjen” säätövoimaksi! Ohijuoksutuksissa hukataan mittavat vetiset ”luomuvoimat”. Näinkö piti mennä?

Wc- ja talouspaperin hinta tuplaantunut. Kertokaa miksi. Suomessa valmistettu, ei voida sanoa, et johtuu Ukrainan sodasta. Totuus kunniaan.

Kyllä Vaasassa pyöräillään Jukka Mäkynen. Joka arkiaamu satoja pyöräilijöitä liikkeellä. Minäkin pyöräilisin, jos väylät osattaisiin aurata hyvin.

10.1. IP:n pääkirjoituksessa oli maininta, että ”Maksuton koulutus on ollut Suomelle se kruununjalokivi, jonka turvin pieni, sodan runtelema maa nostettiin...” 1970-luvun alussa oli yhteiskoulussa (nykyinen yläkoulu) lukukausimaksut, itse maksettiin kirjat ym. koulutarvikkeet, ateriat, käsityötunnin tarvikkeet, matkat, jne. Ei se nykypäivän koululaisille itsestään selvä maksuttomuus nyt niin kovin vanha ilmiö ole.

Sossujen uusi nimi äänestämisen helpottamiseksi voisi olla Iltamaliitto. Siinä on iloa, nostalgiaa ja eroa arjen köyhyyteen. Marginaaliryhmissä piilee tulevaisuus. Vihreät, vasemmistoliitto ja ruotsalaiset voisivat olla Futurologinen puolue. Samalla poistuisi historian painolasti itse kultakin ja äänestäminenkin olisi helpompaa. Eikö?

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje