Yleisöltä

Tätä mieltä tänään: "Toimettomuus ja turhautuminen heijastuu nuorten käytökseen, koska heidän ikäisilleen ei oo järjestetty mitään toimintaa niin kuin joskus hyvinä aikoina on ollut."

Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.
Kirjoita viestiin MIELIPIDE oma mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 13523.

Lämpimät kiitokset Yrjö Heikkiselle hyvästä yleisönosastokirjoituksesta tiistain lehdessä. Hyvä, että joku osoittaa Jukka Mäkysen aiemman kirjoituksen vääristeleväksi ja halpahintaiseksi propagandaksi.

Kokoomuksen pitää viedä Sirpa Pietikäinen metsään katsomaan paljonko siellä on pusikkoa, jos metsä on kaadettu parikymmentä vuotta sitten. Voisi ehkä silmät avautua. Meppi joka ei halua ajaa Suomen etuja.

Hesarin putkimiehet-jutun (9.10.) jälkeen oli odotettavissa seliseliä ja toki paheksuntaa. Kuinka ollakaan kalikka kalahti ex-pääministeriin (HS 10.10.).

Vaasan Sähkön toimitusjohtaja ja koko hallitus, opetelkaa ulukua Brita Kristina Gyllenbögelin kiriootus 11.10.22 I:P:stä. Ottakaa sitte välittömästi ero tehtävistänne, valehtelusta.

Huolestunut kysyy, valtaako Venäjältä tulevat (agentit) Suomen sisältäpäin, niillähän on valtavia maa ja kiinteistöomistuksia mm. lentokenttien ja tutkalaitteiden läheisyydessä jopa E-P:n alueella.

Venäjä on valehteleva ja varasteleva yhteiskunta. Kommunismi on opettanut siihen. Yli 50-v. porukka ei ole koskaan nähnyt muuta. Tarvitaan seuraavat pari sukupolvea muutokseen.

Koulujen pihojen portit lukkoon!

Lukekaa ja hämmästelkää. I-P 11.10 s. 16 Brita Kristina Gyllenbögel. Erinomainen ja avaava kirjoitus Vaasan Sähkön toimista. On hämmästyttävää, ettei mikään viranomaistaho puutu asiaan, kun lakia rikotaan ja sopimuksia yksipuolisesti muutetaan. Elämmekö muka jossain oikeusvaltiossa? Voi vain kysyä.

Sähkö. Joku asiantuntija tuossa tiedotusvälineessä kehotti säästämään sähköä huonelämpötilaa laskemalla. Mutta sanoi, ettei saa laskea liian alas, ettei tule ongelmia. Mutta eipä tietenkään kertonut miten alas voi laskea ja mitä ongelmia tulee, jos laskee liian alas. Että sellaista asiantuntemusta. Yhtä tyhjän kanssa.

Kiitos Brita Kristina Gyllenbögelin 11.10. kirjoittamastaan artikkelista: Reklamaatio kohtuuttomasta sähkön hinnan korottamisesta. Teksti avaa seikkaperäisesti, kuinka sähkön kuluttajahinnan pitäisi muodostua, eikä vedota ”hurjiin” sähkön markkinahinnan korotuksiin! Annan osaltani täyden tukeni B.K. Gyllenbögelille asian viemiseksi oikeusasteisiin, ellei Vaasan Sähkö lähetä lähipäivinä hinnanalennuspäätöstä alkukesän hintatasolle! Vuosikausia Ilmajoelle Vaasan sähköä ostanut.

I-P 12.10. aiheena Seinäjoen Alakylän häirikkönuoret. Mahdollisesti Alakylän koulun entisiä oppilaita. Olisiko jo tarve nuorisotalolle tällä suuntaa? Toimettomuus ja turhautuminen heijastuu nuorten käytökseen, koska heidän ikäisilleen ei oo järjestetty mitään toimintaa esim. bändi-iltoja tai muuta vastaavaa niin kuin joskus hyvinä aikoina on ollut. Nuorisotoimelle mietittävää tässä ja myös toimintaa asian hyväksi.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje